Idrottsprofil / LIU

Idrottstillval

Fredrika Bremergymnasiet, i Haninge (+1 orter)

Om utbildningen

Idrottsakademin med inriktning Ishockey på Fredrika Bremergymnasiet

Gymnasieskolan erbjuder träning i deras Ishockeyakademi för dig som vill utvecklas som ishockeyspelare under dina gymnasieår. Ishockeyakademin är en lokal idrottsutbildning där gymnasieskolan fokuserar på din individuella utveckling.

I årskurs 1 ett läser du Idrott och hälsa 1 – specialisering (100 poäng), i årskurs 2 läser du Idrott och hälsa 2 – specialisering (100 poäng). I årskurs 3 finns möjlighet att läsa utökad studiekurs, 100 poäng.

På ishockeyakademin tränar bland annat spelare från stadslag men oavsett nivå är du välkommen att söka till oss. Ishockeyakademin samarbetar med Haninge Anchors. Instruktörer är Joakim Gustafsson och Johan Ekholm.

Din utveckling som idrottare är viktig!

Du har en välutbildad elittränare till ditt förfogande under hela utbildningen som finns där för att peppa dig och hjälpa dig nå de mål ni sätter upp. Taktik, teknik, fysisk- och mental träning ingår i undervisningen.

Mer information om hur man söker till Idrottsakademin finner du här.

Ansökan

Ansök till Idrottstillval

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se
Fredrika Bremergymnasiet
Dalarövägen 64
136 46 Haninge

Fredrika Bremergymnasiet - Här förbereds du för morgondagens samhälle

Fredrika Bremer gymnasiet är en öppen och välkomnande skola med bra sammanhållning. Med många program och engagerade lärare är möjligheterna många. Fredrika Bremergymnasiet har två skolresturanger och caféer där du kan umgås med dina klasskompisar.  Skolan är döpt efter författaren...

Läs mer om Fredrika Bremergymnasiet och visa alla program.

Sponsrad