Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Fredrika Bremergymnasiet
Programinformation
Haninge, Stockholm
Antal elever: cirka 150 (.)
Bygg- och anläggningsprogrammet
  • Antagningspoäng: 90,0
    (medelvärde: 178,0) * statistik från 2021

Film

Om utbildningen

Fredrika Bremergymnasiet, Bygg- och snläggningsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Vill du arbeta inom ett framtidsyrke som är kreativt och utvecklande, ett arbete som ger dig goda kompetenser att starta eget företag, en allsidig utbildning som ger dig förutsättningar att kunna arbeta utomlands eller möjligheter att studera vidare efter gymnasiet? Gillar du att arbeta med händerna och använda hjärnan - då ska du välja Bygg- och anläggningsprogrammet!

Fokusområden:

  • Praktik på företag
  • Stora chanser till arbete direkt efter gymnasiet
  • Yrkesexamen och högskolebehörighet 
  • Branschrekommenderad skola

Profil: Måleri

För dig som gillar estetik och kreativitet, där ett stort sinne för service och planering är mycket viktigt. Du kan välja att arbeta på ett stort eller litet företag, eller varför inte starta eget? Du lär dig även dekorativ målning och att måla perspektiv, ådringsmåla, marmorera och andra målningstekniker.

Efter gymnasiet

Det finns många möjligheter efter examen från Bygg- och Anläggningsprogrammet. Om du inte går ut direkt i jobb så har du goda grunder för att studera vidare till konstruktör, säljare, utbildare eller varför inte arkitekt?

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri så kommer skolan att kontakta dig.

Fredrika Bremergymnasiet

Fredrika Bremergymnasiet - Här förbereds du för morgondagens samhälle

Fredrika Bremer gymnasiet är en öppen och välkomnande skola med bra sammanhållning. Med många program och engagerade lärare är möjligheterna många. Fredrika Bremergymnasiet har två skolresturanger och caféer där du kan umgås med dina klasskompisar.  Skolan är döpt efter författaren...


Läs mer om Fredrika Bremergymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Fredrika Bremergymnasiet

Dalarövägen 64
136 46 Haninge

 Visa telefonnummer
www.fredrika.se


Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri från Fredrika Bremergymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Fredrika Bremergymnasiet
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information