Framtidsgymnasiet i Stockholm blir Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma!

Hösten 2021 går vi samman med Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma och skapar ett starkare yrkesgymnasium! Vi stannar kvar i våra nyrenoverade lokaler och kommer kunna erbjuda fler program till nästa läsår.

Detta innebär att du som tänkt söka till utbildningar hos oss istället ska söka till Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma.

Bli en del i gemenskapen

Skolan är ganska liten och här känner alla varandra. Det gör det lätt för dig att komma in i gemenskapen när du kommer som ny elev. Lärarna på Framtidsgymnasiet kan både elevernas styrkor och svagheter och det gör att de snabbt kan ge extra hjälp om och när det behövs.

Testa hur det är att jobba på riktigt

Framtidsgymnasiet i Stockholm har nära samarbeten med många företag i närheten och det arbetsplatsförlagda lärandet (APL) är en viktig del av utbildningarna på skolan. Under APL-perioderna får du komma ut till en arbetsplats och känna på hur det är att jobba på riktigt. Det är ju det som är målet med din tid på Framtidsgymnasiet!

Gymnasieskolan håller till i fräscha lokaler vid Johannesfredsvägen 15-17 i Bromma. Vill du komma och besöka Framtidsgymnasiet i Stockholm en vanlig skoldag är du varmt välkommen att kontakta skolan!

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om Framtidsgymnasiet i Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Framtidsgymnasiet i Stockholm

Välkommen på öppet hus

Kom och besök Framtidsgymnasiet i Stockholm! Ta chansen att träffa skolans lärare och elever samtidigt som du ser dig om i våra lokaler.

OBS! Med anledning av coronaviruset kan våra riktlinjer ändras snabbt. Vi ber dig därför att alltid dubbelkolla på vår hemsida innan du besöker oss då många öppet hus istället kommer genomföras digitalt.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-04-22    Tid:   14:00 - 18:00   Framtidsdagen

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Framtidsgymnasiet i Stockholm.

Andel lärare med leg. och behörighet 2019/20

Johannesfredsvägen 15-17
168 69 Bromma

framtidsgymnasiet.se

För att få mer information från Framtidsgymnasiet i Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Det finns inga recensioner än.