Framtidsgymnasiet i Stockholm – bli förberedd för arbetslivet!

Vill du börja jobba direkt efter gymnasiet och vill vara så bra förberedd som möjligt när du väl kommer ut i arbetslivet? Då är Framtidsgymnasiet i Stockholm det rätta valet för dig! Här får du undervisning av lärare som vet vad som krävs inom de olika yrkesinriktningarna och du får lära dig allt du behöver veta för att klara av kommande jobb.

Bli en del i gemenskapen

Skolan är ganska liten och här känner alla varandra. Det gör det lätt för dig att komma in i gemenskapen när du kommer som ny elev. Lärarna på Framtidsgymnasiet kan både elevernas styrkor och svagheter och det gör att de snabbt kan ge extra hjälp om och när det behövs.

Testa hur det är att jobba på riktigt

Framtidsgymnasiet i Stockholm har nära samarbeten med många företag i närheten och det arbetsplatsförlagda lärandet (APL) är en viktig del av utbildningarna på skolan. Under APL-perioderna får du komma ut till en arbetsplats och känna på hur det är att jobba på riktigt. Det är ju det som är målet med din tid på Framtidsgymnasiet!

Gymnasieskolan håller till i fräscha lokaler vid Lövholmsvägen 18 i Gröndal. Skolan har ett eget café där du kan köpa fika till bra pris. Vill du komma och besöka Framtidsgymnasiet i Stockholm en vanlig skoldag är du varmt välkommen att kontakta skolan!

Läs mer på Framtidsgymnasiet.se

Är du intresserad och vill veta mer om Framtidsgymnasiet i Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Framtidsdagen!

Framtidsdagen är vårt årliga event där vi ger er en härlig blandning av skola, företag från branschen, nya och gamla elever, underhållning, mat och mycket mer. Välkomna att besöka oss och prata framtid!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-04-25    Tid:   14:00 - 20:00

Utbildningar - Framtidsgymnasiet i Stockholm

Video

Framtids­gymnasiet är ett yrkesgymnasium som utgår ifrån att alla elever kan lyckas. Vi tror nämligen att alla ungdomar behövs och kan bidra på Sveriges framtida arbetsmarknad.

Framtidsgymnasiet på Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Framtidsgymnasiet i Stockholm.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

168 69 Bromma

framtidsgymnasiet.se

Forum om Framtidsgymnasiet i Stockholm

Här kan du ställa frågor om Framtidsgymnasiet i Stockholm och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
0 Intagningspoäng 2012-12-09   mia Jag undrar vad intagningspoängen är för vvs inriktningen? Min son var där i lördags på öppet hus. Blev väldigt inspererad. Tacksam för svar
Sida:

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Framtidsgymnasiet i Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.