Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Handels- och administrationsprogrammet, Utställning och Försäljning

Framtidsgymnasiet i Linköping
Programinformation
Linköping
Antal elever: cirka 20 (.)
Handels- och administrationsprogrammet
  • Antagningspoäng: 142,5
    (medelvärde: 157,5) * statistik från 2019/20
(Läs mer) Öppet hus
2020-11-11
2020-11-14
2021-01-13
2021-04-22

Om utbildningen

Handels- och administrationsprogrammet

Handels- och administrationsprogrammet är ett yrkesprogram. Efter examen från programmet kommer du ha egenskaper för att kunna tackla handelsyrken, som exempelvis: säljare, inköpare och butiksledare. Utbildningen är utformad för att utveckla dina kunskaper om handel och administration, där service och kommunikation är en central del av utbildningen. En viktig del av utbildningen är att förstå försäljning, inköp och varuflöden, service, ekonomiuppföljning och företagande.

Utställning och försäljning

För att kunna sälja något behöver man ha kunskap både om det man säljer men också om vad kunderna behöver. På denna fördjupning får du kunskaper om hur man blir en bra säljare i butik – hur man snabbt skapar en relation med kunderna och hjälper dem hitta rätt. Du får också lära dig hur jobbet som företagssäljare fungerar, där du säljer varor och tjänster direkt till företag.

En del av din ­utbildning handlar också om mässor och events. Du får viktig kunskap om hur man tar fram idéer och gör en snygg utställningsmonter där säljarna har bättre förutsättningar att sälja sina produkter och tjänster.

Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Utställning och Försäljning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Handels- och administrationsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Utställning och Försäljning

Som boende i samma kommun som Framtidsgymnasiet i Linköping söker du till programmet via Gymnasieantagningen i Linköping. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Linköpings kommun 581 81 LINKÖPING
Telefon: 013-208820
E-post: gymnasieantagningen@linkoping.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Utställning och Försäljning så kommer skolan att kontakta dig.

Framtidsgymnasiet i Linköping

Framtidsgymnasiet i Linköping

Framtidsgymnasiet i Linköping - Skolan som har din rygg!

På Framtidsgymnasiet i Linköping finns en stark medvetenhet om att alla människor är unika och lär sig på olika sätt. Just av den anledningen så gör du som elev och skolan tillsammans en plan med ett lärosätt som fungerar bäst...


Läs mer om Framtidsgymnasiet i Linköping och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Framtidsgymnasiet i Linköping

Attorpsgatan 9
582 73 Linköping

 Visa telefonnummer
framtidsgymnasiet.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Handels- och administrationsprogrammet, Utställning och Försäljning från Framtidsgymnasiet i Linköping, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: