Visa gymnasium.se som: Mobil

Recensioner av Falu Frigymnasium

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Nöjd sammare
(5)
Mer engagerad skola får en leta efter, både lärare och elever jobbar aktivt för att utvecklas. På Falu Fri står det aldrig stilla och en har möjlighet att engagera sig i många olika aktiviteter. Skolan ligger väl placerad i närheten av centrum och varje dag innefattar en härlig promenad till Gastronomen. Riktigt fräscht och grupprum till elevern...
Visa hela
Elev på skolan
(5)
Min tid på Falu Frigymnasium har än så länge varit dem bästa skolåren i mitt liv. Engagerade lärare, bra gemenskap i klassen, stort elevinflytande och fantastisk mat är bara en del av det skolan erbjuder sina elever.
Ida NA15
(5)
Falu fri är en väldigt bra på många sätt, man får utvecklas som människa samtidigt som man får en rikigt bra utbildning oavsett program. Skolan är flexibel och som elev får man har mycket inflytande över kurser och aktiviteter. Jag har inte ångrat mitt val och det kommer inte du heller om du väljer Falun fri.
Matilda
(5)
Min utbildning på Falu fri har gett mig massor av bra kunskaper, stora möjligheter till framtiden och vänner för livet. Efter mer än 5 terminer kan jag idag säga att jag inte skulle valt någon annan gymnasie skola före Falu fri i hela Dalarna! Tiden här kommer bjuda på världens bästa lärare, trygghet, riktigt bra skolmat och många fina minnen!
Elev från vo3
(5)
Har aldrig träffat mer engagerade lärare som bryr sig och klarar av att möta oss alla som de olika individer vi är. Vi har olika förutsättningar och det är okej, för med en såpass öppen dialog med lärarna dagligen så löser vi allt alltid på bästa möjliga vis.
Linnéa
(5)
Man ska kunna känna gemenskap och glädje i skolan. Man går till skolan med ett leende på läpparna. Hur många kan säga att de gör det? Lärarna, klasskamraterna, stämningen, undervisningen- allt är superbt.
HannaBanana
(5)
En skola som har allt. Lärare som vill lära ut, skolmat som är (Enligt mig) Faluns bästa skolmat och när det kommer till kompisar/stämning, så finns det så det räcker och blir över.
sliljedal
(5)
Sjukt bra skola och program. Både de programinriktadekursernas lärare och de som har med programmering att göra är "top of the line" inom sitt område och de vet alltid vad de pratar om! Maten för sig är något som är tillräckligt för att söka till Falu Fri, varje dag får man välja på fyra olika rätter och oftast är alla super goda! Sök hit du kom...
Visa hela
AnonymUtter
(5)
Riktigt grymt gymnasium! Kunniga lärare, bra arbetsmiljö och god gemenskap. Jag kände direkt att det här var en annorlunda skola, inte bara en utsträckning av högstadiet! Rekommenderas till alla som kan ta ansvar och som har viljan att utvecklas!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin