Utbytesår / High School

Educatius High School-år - USA

Educatius, i USA
Få mer information om programmet 👍

Educatius High School-år - USA

Classic High School i USA - Det klassiska utbytesåret

I Classic High School ingår allt det där som har gjort den internationella utbytesverksamheten så populär. Du bor hos en värdfamilj, pluggar roliga ämnen med engagerade och trevliga lärare och skaffar vänner genom att delta i klubbar och aktiviteter utanför schemat.

Var i USA du kommer att plugga beror på var din värdfamilj bor. När vi har matchat dig med en värdfamilj får du en placering på en skola i närheten. Med värdfamiljens stöd och hjälp anpassar du dig sedan på nolltid till livet som amerikansk high school-student.

Du kan bli placerad i någon av de fyra årskurserna på high school, men de flesta av Educatius studenter går tredje året (junior) eller fjärde året (senior). Som Classic High School-student kan du åka till USA under en termin med start på hösten eller vintern eller under ett helt läsår.

Är du intresserad och vill veta mer om Educatius High School-år - USA, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Beställ broschyr från Explorius

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Josefin
21 feb 2022
Rekommenderar

Åkte på utbytesår 2020 och hade verkligen ett fantastiskt år. Explorius var väldigt hjälpsamma, jag behövde dock inte riktigt deras hjälp under året vilket självklart är bra.

Om Educatius

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en...

Läs mer om Educatius och visa alla program.

Sponsrad