Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Utbytesår / High School
Inga recensioner än

Explorius High School-år - Japan

Explorius, i Japan
Få mer information om programmet 👍

Explorius High School-år - Japan

Explorius JapanExplorius High School-år i Japan

I Japan lever gamla traditioner sida vid sida med hipp manga-kultur och hypermodern teknik. För en garanterat annorlunda upplevelse - åk på ett utbytesår till Japan! Med Explorius bor du i en noggrant utvald värdfamilj under ditt High School-år och går i en japansk High School. Hos Explorius är du garanterad personlig service av bästa sort och både du som student och dina föräldrar får en egen kontaktperson under året!

Soft-Landing Camp Tokyo - ingår i programpriset

Ditt utbytesår börjar med en Soft Landing-camp i Tokyo. I Japans huvudstad får du tillsammans med utbytesstudenter från andra länder några dagars camp innan du reser vidare till din värdfamilj. En perfekt start på ett underbart år!

Gratis intervju

Vill du veta mer? Träffa Explorius för en intervju tillsammans med dina föräldrar. Det är gratis och är inte bindande. Möjligheten att träffa Explorius finns på flera orter runt om i Sverige. Gör en intresseanmälan genom att fylla i kontaktformuläret så kontaktar Explorius dig!

Är du intresserad och vill veta mer om Explorius High School-år - Japan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Beställ broschyr från Explorius

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:
Explorius
Luntmakargatan 34, 7 tr
11137 Stockholm

Vill du åka iväg på ett high school-år innan du börjar gymnasiet? Inga problem! Du som är mellan 14-18 år kan ansöka till programmet.  Våra studenter rekommenderar oss! Vi får fantastisk feedback från våra studenter! Hela 100 (%) av tidigare...

Läs mer om Explorius och visa alla program.

Sponsrad