Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Utbytesår / High School
Inga recensioner än

Explorius High School-år - Australien

Explorius, i Australien
Få mer information om programmet 👍

Explorius High School-år - AustralienExplorius High School-år i Australien

Vem drömmer inte om att få plugga i ett land där solen skiner nästan jämt? Australiensare är dessutom både trevliga, gästvänliga och allmänt sköna. Som utbytesstudent i Australien får du uppleva ett vardagsliv som skiljer sig från det du är van vid hemma i Sverige. Familjer som åker till stranden och grillar på julafton kan inte vara annat än sociala och avslappnade. Eller ”No worries”, som de själva uttrycker det. Platserna till Australien är mycket populära - gör en intresseanmälan så fort som möjligt för att säkra din plats!

Soft-Landing Camp Sydney - ingår i programpriset

Ditt utbytesår börjar med ett tre dagars Soft Landing-camp i Sydney. Här träffar du andra utbytesstudenter från andra länder och tillsammans utforskar ni en av de finaste städerna i landet ”down under”. En perfekt start på ett underbart år!

Gratis intervju

Vill du veta mer? Träffa Explorius tillsammans med dina föräldrar för en intervju. Det kostar ingenting och är inte bindande. Möjligheten att träffa Explorius finns på flera orter runt om i Sverige. Gör en intresseanmälan genom att fylla i kontaktformuläret så kontaktar Explorius dig!

Är du intresserad och vill veta mer om Explorius High School-år - Australien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Beställ broschyr från Explorius

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:
Explorius
Luntmakargatan 34, 7 tr
11137 Stockholm

Vill du åka iväg på ett high school-år innan du börjar gymnasiet? Inga problem! Du som är mellan 14-18 år kan ansöka till programmet.  Våra studenter rekommenderar oss! Vi får fantastisk feedback från våra studenter! Hela 100 (%) av tidigare...

Läs mer om Explorius och visa alla program.

Sponsrad