Upplev den fantastiska high school-andan som utbytesstudent i USA! Sportturneringar, spännande aktiviteter, individuella scheman och massor av annat roligt! Lär dig mer om Explorius utbytesår här!

Buss

Svårt att välja gymnasium? Välj ett high school-år!

Vill du åka iväg på ett high school-år innan du börjar gymnasiet? Inga problem! Du som är mellan 14-18 år kan ansöka till programmet.

Been there, done that - Vem vet bäst, om inte en utbytesstudent?

Våra studentreportrar bloggar & vloggar från sina utbytesår där de delar med sig av sin vardag, upplevelser och sina bästa tips! Du hittar våra studentreportrar på vår hemsida!

Våra studenter rekommenderar oss!
Vi får fantastisk feedback från våra studenter! Våra kunder är ofta tidigare utbytesstudenters småsyskon eller kompisar. Hela 96% av tidigare utbytesstudenter rekommenderar Explorius! Våra kunder är ofta tidigare utbytesstudenters småsyskon eller kompisar!

Sol, bad och High School!
Drömmer du om ett utbytesår i sol & värme? Möjlighet till att lära dig surfa efter skolan? Explorius erbjuder flera destinationer med härligt klimat! Kalifornien, Hawaii, Brisbane, Argentina är några bland många destinationer! Säkra ditt år i värmen, anmäl dig innan platserna är slut!

Är du intresserad och vill veta mer om Explorius, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Informationsmöte - High School

Informationsmöte i Stockholm!
Välkommen på gratis informationsmöte på vårt kontor i Stockholm. Vi berättar mer om High School-år, livet som utbytesstudent, bjuder på fika och svarar på alla frågor du kan tänkas ha!

När: Tisdagar kl. 16:30-17:30
Var: Luntmakargatan 34, 111 37 Stockholm

Utbildningar

Utlandsstudier
Utbytesår / High School Ort Recensioner
Explorius High School-år - Australien Australien
Explorius High School-år - Japan Japan
Explorius High School-år - USA USA
Explorius High School-år - Övriga länder Flera orter (12)
Explorius Select High School - USA, Australien & NZ Flera orter (3)
  • = Videopresentation finns
  • = Riksintag

Visa alla

Beställ broschyr från Explorius

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

Luntmakargatan 34, 7 tr
11137 Stockholm

www.explorius.se

Skolrecensioner

Helena
Fantastiskt företag som tar god hand om sina studenter och som gör allt för att du ska få den bästa upplevelsen utomlands. Explorius gjorde vår dotters drömmar till verklighet och hon har fått så mycket möjligheter i livet tack vare dem. Personalen på kontoret var alltid så hjälpsamma och proffsiga! Tusen tack för bästa bemötandet och för att...
Visa hela
Lovisa
Jag åkte med Explorius 2013/2014 och hade ett jättebra år. Lärde mig massa och hade så roligt. Kan definitivt rekommendera att åka med dem!
Josefin Hjelmäng
Haft en fantastisk upplevelse i USA och fått se och upptäck en massa nya spännande saker!! Explorius är verkligen en av anledningarna till att mitt år blev till det bästa!! Fantastisk personal!!

Forum om Explorius

Här kan du ställa frågor om Explorius och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

Beställ broschyr från Explorius

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

Jag vill beställa broschyr för:
High School
Select High School