Upplev den fantastiska high school-andan som utbytesstudent i USA! Sportturneringar, spännande aktiviteter, individuella scheman och massor av annat roligt! Lär dig mer om Explorius utbytesår här!

Explorius

Buss

Svårt att välja gymnasium? Välj ett high school-år!

Vill du åka iväg på ett high school-år innan du börjar gymnasiet? Inga problem! Du som är mellan 14-18 år kan ansöka till programmet.

Våra studenter rekommenderar oss!
Vi får fantastisk feedback från våra studenter! Hela 100 (%) av tidigare utbytesstudenter rekommenderar Explorius! Våra kunder är ofta tidigare utbytesstudenters småsyskon eller kompisar!

Garanterade områdesval
Hur vill du tillbringa ditt utbytesår i USA? Vill du njuta av solsken och värme i Kalifornien eller Florida, åka skidor i någon av the Mountain States eller känna storstadspulsen? Ditt utbytesår – ditt val! Nu har vi garanterade områdesval.

Är du intresserad och vill veta mer om Explorius, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Informationsmöte - High School

Informationsmöte i Stockholm!
Välkommen på gratis informationsmöte på vårt kontor i Stockholm. Vi berättar mer om High School-år, livet som utbytesstudent, bjuder på fika och svarar på alla frågor du kan tänkas ha!

När: Tisdagar kl. 16:30-17:30
Var: Luntmakargatan 34, 111 37 Stockholm

Utbildningar

Utlandsstudier
Utbytesår / High School Ort Recensioner
Explorius High School-år - Australien Australien
Explorius High School-år - Japan Japan
Explorius High School-år - USA USA
Explorius High School-år - Övriga länder Flera orter (12)
  • = Riksintag

Visa alla

Beställ broschyr från Explorius

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

Explorius

Luntmakargatan 34, 7 tr
11137 Stockholm

www.explorius.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Helena
Fantastiskt företag som tar god hand om sina studenter och som gör allt för att du ska få den bästa upplevelsen utomlands. Explorius gjorde vår dotters drömmar till verklighet och hon har fått så mycket möjligheter i livet tack vare dem. Personalen på kontoret var alltid så hjälpsamma och proffsiga! Tusen tack för bästa bemötandet och för att...
Visa hela
Lovisa
Jag åkte med Explorius 2013/2014 och hade ett jättebra år. Lärde mig massa och hade så roligt. Kan definitivt rekommendera att åka med dem!
Josefin Hjelmäng
Haft en fantastisk upplevelse i USA och fått se och upptäck en massa nya spännande saker!! Explorius är verkligen en av anledningarna till att mitt år blev till det bästa!! Fantastisk personal!!

Forum om Explorius

Här kan du ställa frågor om Explorius och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
0 Kostnader 2020-11-27   Minna Jag undrar hur det är med kostnader å vidare om man ska gå på nån av skolorna?
Sida:

» Ställ ny fråga

Skolrecensioner
Beställ broschyr från Explorius

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius: