Upplev den fantastiska high school-andan som utbytesstudent i USA! Sportturneringar, spännande aktiviteter, individuella scheman och massor av annat roligt! Lär dig mer om Explorius utbytesår här!

Buss

Svårt att välja gymnasium? Välj ett high school-år!

Vill du åka iväg på ett high school-år innan du börjar gymnasiet? Inga problem! Du som är mellan 14-18 år kan ansöka till programmet.

Våra studenter rekommenderar oss!
Vi får fantastisk feedback från våra studenter! Hela 100 (%) av tidigare utbytesstudenter rekommenderar Explorius! Våra kunder är ofta tidigare utbytesstudenters småsyskon eller kompisar!

Garanterade områdesval
Hur vill du tillbringa ditt utbytesår i USA? Vill du njuta av solsken och värme i Kalifornien eller Florida, åka skidor i någon av the Mountain States eller känna storstadspulsen? Ditt utbytesår – ditt val! Nu har vi garanterade områdesval.

Är du intresserad och vill veta mer om Explorius, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Informationsmöte - High School

Informationsmöte i Stockholm!
Välkommen på gratis informationsmöte på vårt kontor i Stockholm. Vi berättar mer om High School-år, livet som utbytesstudent, bjuder på fika och svarar på alla frågor du kan tänkas ha!

När: Tisdagar kl. 16:30-17:30
Var: Luntmakargatan 34, 111 37 Stockholm

Utbildningar

Utlandsstudier
Utbytesår / High School Ort Recensioner
Explorius High School-år - Australien Australien
Explorius High School-år - Japan Japan
Explorius High School-år - USA USA
Explorius High School-år - Övriga länder Flera orter (12)
  • = Riksintag

Visa alla

Snapchat

Snapchat Explorius

Ny utbytesstudent, ny destination - varje vecka

Vecka 11 Alva i Spanien
Vecka 12 Johanna i Massachusetts
Vecka 13 Elin i Michigan
Vecka 14 Ida i Texas
Vecka 15 Hanna på Nya Zeeland

Vecka 16 Sofia i Frankrike
Vecka 17 Vera i Michigan
Vecka 18 Sanna i Texas
Vecka 19 Matilda i Australien
Vecka 20 Mikaela i Texas

Beställ broschyr från Explorius

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

Luntmakargatan 34, 7 tr
11137 Stockholm

www.explorius.se

Skolrecensioner

Helena
Fantastiskt företag som tar god hand om sina studenter och som gör allt för att du ska få den bästa upplevelsen utomlands. Explorius gjorde vår dotters drömmar till verklighet och hon har fått så mycket möjligheter i livet tack vare dem. Personalen på kontoret var alltid så hjälpsamma och proffsiga! Tusen tack för bästa bemötandet och för att...
Visa hela
Lovisa
Jag åkte med Explorius 2013/2014 och hade ett jättebra år. Lärde mig massa och hade så roligt. Kan definitivt rekommendera att åka med dem!
Josefin Hjelmäng
Haft en fantastisk upplevelse i USA och fått se och upptäck en massa nya spännande saker!! Explorius är verkligen en av anledningarna till att mitt år blev till det bästa!! Fantastisk personal!!

Forum om Explorius

Här kan du ställa frågor om Explorius och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

Beställ broschyr från Explorius

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

Utbildningsrecensioner