Visa gymnasium.se som: Mobil

ED - Erik Dahlbergsgymnasiet - möjligheternas skola!

Erik Dahlbergsgymnasiet är möjligheternas skola. Här skapas en av Sveriges bästa och mest attraktiva arbetsplatser där fokus ligger på ungdomar i utveckling. På ED är målet att du ska bli väl förberedd för ditt framtida yrkesliv oavsett om du väljer ett högskoleförberedande program eller ett yrkesprogram.

Skolans lärare är kunniga och engagerade. De möter dig med positiva förväntningar och uppmuntrar dig så att just du ska nå din fulla potential. 

Förutom skolans breda utbud av gymnasieutbildningar försöker ED även skapa möjligheter för dig som ungdom på olika sätt, till exempel genom att dela ut stipendier samt att du får möjlighet att delta i olika tävlingar riktade mot skolor.

Visa alla utbildningar på Erik Dahlbergsgymnasiet

Program

Ekonomiprogrammet

Gymnasieingenjör

Introduktionsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Teknikprogrammet

VVS- och fastighetsprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet

Hitta till skolan

Erik Dahlbergsgymnasiet

Föreningsgatan 2
55002 Jönköping

 Visa telefonnummer
www.ed.jonkoping.se

Recensioner

Engagerad och utarbetad   |   2017-03-12
Jag är nu snart klar med mitt första år på Erik Dahlbergsgymnasiet, samhällsprogrammet och det har verkligen gått så fort! Jag tycker att skolan är bra och jag rekommenderar verkligen skolan för högpresterande elever som vill nå till toppen, då hjälper ED dig på vägen. Bättre lärare än dom på ED finns nog inte och dom älskar sina ämnen och bri...
Visa hela
          (3)