Visa gymnasium.se som: Mobil

IB-programmet i Torbay, England

EF Academy
Programinformation
Torquay
Utbytesår / High School
EF Academy - Gymnasium i Torbay, England

Utbildningsinfo

Studera gymnasiet utomlands i Torbay, England med EF Academy

EF Academy Torbay sträcker sig utanför klassrummen och in i den lilla pittoreska staden som campus ligger i. Samhället Torbay som består av studenter, skolpersonal och den lokala befolkningen har ofta beskrivits som en stor familj att känna sig hemma i.

Akademiska ämnen på EF Academy Torbay

Vid vår internationella internatskola i Torbay utbildar vi och stärker vi eleverna utifrån filosofin att elever lyckas när de känner sig omhändertagna.

Vi strävar efter att se till att eleverna på EF Academy Torbay mår bra och att de får stöd av lärare, studievägledare, husföräldrar och värdfamiljer i alla stadier av sin gymnasieutbildning. Särskilt på IGCSE-, IB- eller A-Level-programmen – och genom hela processen med universitetsansökningar. De flesta eleverna söker till universitet i England, men vår erfarna universitetsvägledare hjälper också elever som vill skicka sina ansökningar till universitet i USA eller sina hemländer. I den här personanpassade processen annordnar universitetsvägledare besök på universitet samt jobbar med varje elev för att komma fram till vilka universitetsprogram de bör söka till.

EF Academy Torbay erbjuder följande tvååriga program för studenter i åldern 16-19:

  • IB (International Baccalaureate)

En bred och krävande utbildning där du studerar sex olika ämnen samt extra uppsatser och projekt . IB har ett globalt fokus, mycket grupparbeten, presentationer och passar ofta de studenter som är nyfikna och tycker om aktivt deltagande i klassrummet. Universitet världen över håller IB-diplomet i väldigt hög renommé.

  • A-Levels

En mer specialiserad och självständig utbildning där du läser tre ämnen och verkligen djupdyker inom de områden som du intresserar dig för mest. Med mycket självstudier och tid för uppsatser är A-Levels den traditionella Brittiska vägen till universitetet.

Universitetsvägledning

Våra erfarna universitetsvägledare arbetar tillsammans med varje elev och hjälper dem att bestämma vilka program och universitet som passar dem bäst. Våra vägledare finns tillgängliga för att besvara alla frågor som eleverna kan ha när de utforskar och ansöker till universitet. När universitetsbesluten börjar komma in får eleverna noggrann förberedelse inför intervjuer, IELTS-prov och eventuella andra prov som de måste göra för att komma in på sitt önskade universitetsprogram.

Klubbar och aktiviteter

EF Academy - Torbay ligger på Devons sydkust i sydvästra England. Detta gör att många aktiviteter sker på eller nära vattnet som exempelvis segling och coasteering. Tack vare samarbete med lokala företag får våra internatskolestudenter gratis inträde eller nedsatt pris på Torbays gym, pool, klättercenter, restauranger och caféer.

Campus

EF Academys brittiska high school i Torbay har många imponerande faciliteter och ligger fantastiskt vackert nära havet. Campus som ligger en kort promenad från den pittoreska staden är ett tryggt och säkert område.

Våra faciliteter på campus har utformats för att inspirera dig. Konststudion har stora fönster som vetter mot havet – perfekt för landskapsmåleri. De moderna naturvetenskapslabben är utformade för experiment och forskning, både på lektioner och i studiegrupper. Vår internationella internatskola i Torbay ligger högst upp på en höjd och dess mest framträdande kännetecken är det moderna slottet som innehåller flera klassrum.

Torbays caféer, konstgallerier, butiker och restauranger ligger bara en kort promenad från campus. Här får du uppleva hur studenter och lokalbefolkning svetsas samman i det välkomnande lokalsamhället.

Kontakta skolan

Fyll i formuläret för att beställa en gratis broschyr från EF Academy:

EF Academy

EF Academy - Studera utomlands

Plugga IB-programmet på gymnasiet utomlands med EF Academy

EF Academy – International Boarding Schools är privata gymnasieskolor där du tillsammans med studenter från hela världen läser enligt en internationell läroplan. EF Academy erbjuder elever mellan 13-19 år en utbildning i världsklass. Du kan välja att läsa: International GCSE,...


Läs mer om EF Academy och visa alla program.

Kontaktuppgifter

EF Academy

Strandvägen 13B
11487 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.ef.se/academy


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Sara
(5)
Superbra utbildning och riktigt kul att bo med internationella studenter!
Seth
(5)
Åkte ett år till Torbay, fantastiska lärare. och jag kunde fortsätta med min segling som jag älskar. Jag fick även prova på nya aktiviteter så som paddling och klättring. Jag har fått vänner för livet och planerar nu universitetsstudier i Oxford.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Beställ broschyr

Fyll i formuläret för att beställa en gratis broschyr från EF Academy:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.