Visa gymnasium.se som: Mobil

IB-programmet i Pasadena, USA

EF Academy
Programinformation
Kalifornien
Utbytesår / High School
IB-programmet i Pasadena, USA

Utbildningsinfo

Vårt nya campus i södra Kalifornien

I hjärtat av södra Kalifornien erbjuder EF Academy Pasadena våra berömda internationella program på en amerikansk skola på västkusten. Njut av solen, lev ”Southern California” livsstilen och utforska din potential i ett fridfullt och varmt akademiskt samhälle.

Ett levande campus och studentliv

Campus ligger i hjärtat av södra Kalifornien som erbjuder studenter från hela världen chansen att njuta av den avslappnade, kultur och natur som västkusten i USA är känt för medan man får en exceptionell utbildning och blir vänner med klasskamrater från hela världen.

Nyrenoverade klassrum, laboratorier, fantastiska miljöer och idrottsanläggningar är helt inom räckhåll på campus och är allt du behöver för att trivas.Teaterstuderande kan prova rampljuset i vår vackra teater. Vetenskapslaboratorier är utrustade med toppmodern utrustning och välkomnade konststudior som inte bara berikar dina klasser men också klubbar efter skolan. Slutför din skoldag med lite fysisk aktivitet i gymmet, poolen, dansstudion eller på basketplanen. Du kan även ta lite frisk luft genom att promenera till stranden och fånga några vågor.

Campus övervakas 24/7 av säkerhets- och supportpersonal. I bostäderna på campus bor du i ett modernt rum med elegant inredning som gnistrar kreativitet. Matrummet på campus erbjuder näringsrika och balanserade måltider. Studenthemmen och klassrummen är säkra, bekväma och idealiska för att lära, växa och umgås med dina nya kompisar.

Kalifornien – en dröm som kan bli din verklighet

Några av de bästa amerikanska universitet ligger precis runt hörnet från EF Academy Pasadena, vilket ger dig möjlighet att utforska platser som California institute of Technology och University of California systeme. Vi bygger förbindelser med dessa lokala universitet för att erbjuda våra studenter möjlighet att uppleva föreläsningar, program och andra delar av universitetet medan de går i gymnasiet.

Om du gillar utomhusaktiviteter så är EF Academy Pasadena där du vill vara. Du kan lära dig att surfa på stranden i Santa Monica, vandra i Runyon Canyon, åka skidor på Big Bear Lake och gå på stjärngatan i Hollywood. Du kommer också att göra utflykter till det livliga film- och underhållningscentrum och de högteknologiska industrierna i Silicon Valley. Det finns inget som slår att vara i närheten av företag och människor som formar vår framtid för att få dig inspirerad när du studerar. Gör dig redo att utforska dessa områden med dina lärare och klasskamrater under aktiviteter och fältturer efter skolan eller under helgerna.

Anmäl dig för att lära dig mer och ansök om att gå med i den första Kalifornien-antagningen 2020.

EF Academy Pasadena erbjuder följande program för studenter i åldern 14-19:

IGCSE (14-16 år)

En internationell utbildning för studenter i gymnasieskolan år ett. Det går bra att börja efter du slutat nian hemma i Sverige. Under ett eller två år studerar du för att få certifikatet ”International General Certificate of Secondary Education” (IGCSE). Studenterna läser upp till 10 ämnen och skapar på så sätt en stark och bred bas för fortsatta studier på antingen IB programmet, A-levels (Se våra Oxford/Torbay-campus) eller för vidare studier i hemlandet.

IB-programmet (16-19 år)

En tvåårig utbildning som motsvarar gymnasieår två och tre. International Baccalaureate är en bred och krävande utbildning där du studerar sex olika ämnen samt extra uppsatser och projekt. IB har ett globalt fokus, mycket grupparbeten, presentationer och passar ofta de studenter som är nyfikna och tycker om aktivt deltagande i klassrummet. Universitet världen över håller IB-diplomet i väldigt hög renommé.

Är du intresserad och vill veta mer om IB-programmet i Pasadena, USA, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kontakta skolan

Fyll i formuläret för att beställa en gratis broschyr från EF Academy:

EF Academy

EF Academy - Studera utomlands

Plugga IB-programmet på gymnasiet utomlands med EF Academy

EF Academy – International Boarding Schools är privata gymnasieskolor där du tillsammans med studenter från hela världen läser enligt en internationell läroplan. EF Academy erbjuder elever mellan 13-19 år en utbildning i världsklass. Du kan välja att läsa: International GCSE,...


Läs mer om EF Academy och visa alla program.

Kontaktuppgifter

EF Academy

Strandvägen 13B
11487 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.ef.se/academy Utbildningens hemsida


Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Beställ broschyr

Fyll i formuläret för att beställa en gratis broschyr från EF Academy:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: