Plugga IB-programmet på gymnasiet utomlands med EF Academy

EF Academy – International Boarding Schools är privata gymnasieskolor där du tillsammans med studenter från hela världen läser enligt en internationell läroplan. EF Academy erbjuder elever mellan 13-19 år en utbildning i världsklass. Du kan välja att läsa: International GCSE, International Baccalaureate (IB), A-levels och High School i antingen USA eller Storbritannien. En hög andel av EF Academys studenter accepteras till topprankade universitet runtom i världen och du kan välja att studera på Campus som passar just dig:

Få upp ögonen för omvärlden med en internationell utbildning

Hos EF Academy hittar du allt du kan förvänta dig av en internatskola i världsklass, med moderna faciliteter, erfarna lärare och ett stort personligt intresse för varje students akademiska utveckling. Vi öppnar upp en värld av möjligheter för elever, ser till att de får en utmärkt utbildning utomlands, en grundlig förberedelse för universitetsstudier och en framtid utan gränser. När du studerar hos oss kommer du att växa som person och utveckla de färdigheter du behöver för att lyckas i en alltmer global ekonomi.

High School med internationell inriktning

Att studera med EF Academy innebär att du fördjupar dina engelskakunskaper, du får tillgång till de bästa lärarna och du får möjlighet att bygga ett globalt nätverk redan som ung. Du kommer att leva multikulturellt varje dag – i klassrummet, under aktiviteter efter skolan, på campus och i samhället där du bor. EF Academys studenter kommer från 75 länder, så du kommer också att få en fantastisk vänskapskrets från alla världens hörn.

Toppuniversiteten söker dig med internationell erfarenhet

Att bli antagen till de främsta universiteten i världen är en tävlingsinriktad process. Med EF Academys internationella läroplan, dina kunskaper i flera språk och din internationella erfarenhet kommer din universitetsansökan sticka ut i mängden! Vi har över 50 års erfarenhet av rådgivning kring universitetsansökningar och vi ger personlig vägledning och stöd under resan mot universitetet.

Ge dig själv oändligt med karriärmöjligheter

Att studera med EF Academy gör att du växer som person samtidigt som du utvecklar de kunskaper som behövs för att lyckas i en alltmer globaliserad värld. Med en internationellt erkänd examen och en efterföljande utbildning på något av de främsta universiteten i världen blir dina karriärmöjligheter obegränsade. En värld av möjligheter väntar på dig som väljer EF Academy!

Vill du veta mer? Beställ en broschyr här eller ring oss på 08 - 5879 3060

Är du intresserad och vill veta mer om EF Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - EF Academy

Beställ gratis broschyr från EF Academy

Fyll i formuläret för att beställa en gratis broschyr från EF Academy:

Kontaktuppgifter till EF Academy huvudkontor

Strandvägen 13B
11487 Stockholm

www.ef.se/academy

Jennifer Scott
Jag fick vänner för livet och mina lärare var SÅÅ bra!
Frida
Att studera i New York var verkligen en dream come true. Jag fick vänner från hela världen och lärarna fanns alltid där för mig nrä jag behövde hjälp. Nästa år är planen att börja studera på NYU!
Sara
Superbra utbildning och riktigt kul att bo med internationella studenter!

Forum om EF Academy

Här kan du ställa frågor om EF Academy och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

Beställ broschyr

Fyll i formuläret för att beställa en gratis broschyr från EF Academy:

Utbildningsrecensioner
Baseras på 6 recensioner