COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Plugga IB-programmet på gymnasiet utomlands med EF Academy

EF Academy – International Boarding Schools är privata gymnasieskolor där du tillsammans med studenter från hela världen läser enligt en internationell läroplan. EF Academy erbjuder elever mellan 13-19 år en utbildning i världsklass. Du kan välja att läsa: International GCSE, International Baccalaureate (IB), A-levels och High School i antingen USA eller Storbritannien. En hög andel av EF Academys studenter accepteras till topprankade universitet runtom i världen och du kan välja att studera på Campus som passar just dig:

• New York, USA
  • Oxford, England
  • Torbay, England
  • Pasadena, USA

Att studera med EF Academy gör att du växer som person samtidigt som du utvecklar de kunskaper som behövs för att lyckas i en globaliserad värld.

Gymnasieprogram - EF Academy

International Baccalaureate

Språkresor

Utbytesår / High School

Utlandsstudier

Kontaktuppgifter till EF Academy huvudkontor

EF Academy

Strandvägen 13B
11487 Stockholm

www.ef.se/academy

Snittbetyg: 4,8

Jennifer Scott
Jag fick vänner för livet och mina lärare var SÅÅ bra!
Frida
Att studera i New York var verkligen en dream come true. Jag fick vänner från hela världen och lärarna fanns alltid där för mig nrä jag behövde hjälp. Nästa år är planen att börja studera på NYU!
Sara
Superbra utbildning och riktigt kul att bo med internationella studenter!

Forum om EF Academy

Här kan du ställa frågor om EF Academy och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

Skolrecensioner