Visa gymnasium.se som: Mobil

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Didaktus Jakobsberg
Programinformation
Stockholm
Antal elever: cirka 50 (.)
Naturvetenskapsprogrammet
  • Antagningspoäng: 182,5
    (medelvärde: 235,7) * statistik från 2019/20
(Läs mer) Öppet hus
2021-04-20

Om utbildningen

naturvetenskapligaprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, inriktning Naturvetenskap

Naturvetenskapsprogrammet på Didaktus har inriktningen Naturvetenskap. Här får du en stabil grund för fortsatta studier på högskolenivå. Didaktus Jakobsberg är en liten fin skola där du som elev får individuell handledning och bra kontakt med lärarna som följer dig under hela utbildningen. I biologi och kemi får du förutom teoretisk undervisning också utföra praktiska experiment i skolans välutrustade och fräscha laboratorium.

Didaktus erbjuder en lugn och trivsam miljö där du blir sedd och får goda förutsättningar att utvecklas under dina tre gymnasieår.

Anpassad undervisning

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap ger dig fördjupade kunskaper inom naturvetenskap och du förbereds för vidare studier efter gymnasiet. Undervisningen på programmet är intressanta, innehållsrika och relevanta. Du får ett anpassat upplägg och studiematerial för att just du ska kunna nå dina mål.

När du läst Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap på Didaktus har du behörighet att söka nästan alla högskole- och universitetsutbildningar för att utbilda dig till exempelvis läkare, kemist eller apotekare.

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Naturvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Du söker programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Få ansökningskoden Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Reportage

Ung kille med svart keps står mot en vit vägg

"Didaktus har blivit som mitt andra hem"

Läs mer här Didaktus Jakobsberg

Mojtaba läser Vård- och omsorgsprogrammet på Didaktus Jakobsberg. Läs mer om varför han valde sin utbildning och hans upplevelser av skolan! 


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Didaktus Jakobsberg

Välkommen till Didaktus Jakobsberg!

På Didaktus Jakobsberg har du möjligheter att nå dina personliga mål. Det här är en liten skola med stort engagemang. Du kan välja mellan fem olika gymnasieprogram. Är du nyfiken, orädd, driftig, kreativ och fördomsfri är Didaktus skolan för dig!...


Läs mer om Didaktus Jakobsberg och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Didaktus Jakobsberg

Järfällavägen 106
177 41 Järfälla

 Visa telefonnummer
www.didaktus.se

Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 1 recensioner.

XX
(1)
Går i naturvetenskapsprogrammet och kan lätt säga att jag hade valt en annan skola om jag kunde gå tillbaka i tiden. Skolmaten är inte god alls och du kommer ofta behöva äta ute för att mätta magen. Dessutom så är lärarna inte engagerade och bra på att lära ut sitt ämne, det kommer du märka speciellt i naturämnena. Blir inte heller mycket roliga...
Pia Johansson, rektor Kommentar:
Hej! Det är väldigt tråkigt att höra att du inte är nöjd med skolan. Alla i personalen jobbar för att varenda elev ska tycka det är roligt att gå till skolan, trivas och klara sina studier. Du kan väl komma förbi mig så kan vi tillsammans reda ut hur vi får dig att trivas din resterande tid hos oss? Det är viktigt för mig att du känner dig sedd....
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(1,0)
Baseras på 1 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap från Didaktus Jakobsberg, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
"Didaktus har blivit som mitt an...

Mojtaba läser Vård- och omsorgsprogrammet på Didaktus Jakobsberg. Läs mer om varför han valde sin utbildning och hans upplevelser av skolan! 

Läs mer här

Du kanske också är intresserad av: