Visa gymnasium.se som: Mobil

Om skolan

Malmö – här kommer vi!

Nu tar vi äntligen steget och startar Designgymnasiet i härligt kreativa Malmö! Vi ser fram emot att få bygga en unik skola med en stark designkultur och stort designnätverk. Här finns alla förutsättningar med designmetropolen Köpenhamn som granne och många av Sveriges tyngsta och mest innovativa tryckerier, designbyråer, arkitekter och mässarrangörer representerade i staden. Hoppas att vi ses på något av våra öppna hus under hösten och våren. Välkommen att bli en av oss!

Varför Söka till designgymnasiet Malmö?

Vi har under lång tid jobbat upp samarbeten i branschen och drar till oss lärare med bred och djup erfarenhet inom design. Det skapar en unik miljö för dig att få utvecklas i och pröva dina vingar inom olika former av skapande.

Designgymnasiet i Sickla och Kungsholmen i Stockholm är en två av Sveriges absolut bästa designskolor på gymnasienivå. Nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för design förenar dess elever och lärare då vi utbildar framtidens designers. Det är i den här andan vi kommer starta och bygga Designgymnasiet Malmö. Varmt välkommen att bli en av oss!

"Det bästa med design är att man hela tiden får testa sina idéer och använda det man lär sig i kreativa projekt. Våra lärare har jobbat inom design på många olika sätt och det märks verkligen att de vet vad man måste lära sig och öva på för att utveckla. Det är viktigt att man vågar försöka och det gör inget om det blir helt kass ibland det är bara att börja om och försöka igen. De hjälper oss att tro att vi kan och klarar utmaningarna!" - Elever på Designgymnasiet. 

Läs mer på Designgymnasiet i Malmös hemsida!


Är du intresserad och vill veta mer om Designgymnasiet Malmö , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Designgymnasiet Malmö

Öppet hus

Öppet hus

Välkommen på öppet hus hos oss!

Gör din anmälan till öppet hus via denna länk!

Altitude Meetings AB
Nordenskiöldsgatan 24
21119 MALMÖ

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-12-08    Tid:   18:00 - 20:00  
Datum:   2021-01-28    Tid:   18:00 - 20:00  
Datum:   2021-04-20    Tid:   18:00 - 20:00  

Program

Reportage

Evelyn från Designgymnasiet Sickla

Hur är det att plugga design och produktutveckling?

Läs mer Designgymnasiet Sickla

Evelyn går sista året på Designgymnasiet Sickla där hon läser Design och Produktutveckling. I framtiden vill hon bli inredningsarkitekt och drömmer att plugga utomlands.


Sociala medier

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Designgymnasiet Malmö .

Hitta till skolan

Designgymnasiet Malmö


Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Designgymnasiet Malmö , fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.