Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig! ⭐

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Designgymnasiet Kungsholmen
Programinformation
Stockholm
Antal elever: cirka 90 (.)
Handels- och administrationsprogrammet
  • Antagningspoäng: 85,0
    (medelvärde: 184,3) * statistik från 2019/20
(Läs mer) Öppet hus
2020-11-26
2020-11-30
2021-01-25
2021-04-24

Film

Ska du välja gymnasium och är intresserad av design? Designgymnasiet är en av Sveriges absolut bästa designskolor på gymnasienivå. Här omges du av andra elever med liknande intressen som på ett nyfiket och kreativt sätt följer och förverkligar sina drömmar.

Utbildningsinfo

Handelsprogrammet på Designgymnasiet Kungsholmen

Serviceminded, människoälskare och med en känsla för försäljning och marknadsföring. Känner du dig träffad? Då är detta programmet för dig. För att lyckas inom handel och service behöver du nämligen vara serviceinriktad, tycka om att arbeta med människor och gilla både försäljning och marknadsföring. Välkommen till Handelsprogrammet på Designgymnasiet Kungsholmen.

Utställningsdesign, service och handel med kunden i fokus!

Utbildningen ger dig Handelsprogrammets grundläggande kunskaper inom butiksförsäljning, service och handel tillsammans med den kreativa fördjupningen mot utställningsdesign, gestaltning och skyltning. Det är en spännande utbildning för dig som är intresserad av design kopplat till försäljning och marknadsföring, där du får praktisk handledning av dina duktiga lärare såväl som erfarenhet från praktikplatser på innovativa företag som vår skola samarbetar med.

Du kommer att utveckla din förmåga att arbeta målinriktat och kundorienterat samtidigt som du får lära dig att exponera en vara på ett säljande sätt. Du får också lära dig om hur inköp fungerar i olika typer av företag och hur man startar och driver näthandel.

Gör dig redo för branschen eller högskola? Eller både och!

Handels- och administrationsprogrammet är ett yrkesprogram där du kan börja arbeta direkt efter gymnasiet. Men om du vill har du möjlighet att läsa några kurser för att bli högskolebehörig och kunna studera vidare på högskola eller universitet.

Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Du söker programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Gymnasieexamen

Yrkesprogram med möjlighet till högskolebehörighet.

Reportage

Ivan från Designgymnasiet Kungsholmen

Hur är det att plugga grafisk design?

Läs mer Designgymnasiet Kungsholmen

Ivan går på Designgymnasiet Kungsholmen där han pluggar Grafisk design. Det bästa med utbildningen är att få designa och skapa.


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service så kommer skolan att kontakta dig.

Designgymnasiet Kungsholmen

Designgymnasiet Kungsholmen

Vill du göra verklighet av dina designdrömmar?

Välkommen till Designgymnasiet Kungsholmen i Stockholm. Här hittar du en kreativ och stimulerande stämning där elever och lärare bryr sig om varandra. Det betyder att sammanhållningen på skolan är väldigt bra.  Tidigare hette vår skola Design and Construction College Stockholm....


Läs mer om Designgymnasiet Kungsholmen och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Designgymnasiet Kungsholmen

Strandbergsgatan 16 B
112 51 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.designgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Handelselev åk 1
(5)
Det första året i Handel & Administrationsprogrammet har varit underbart. Våra lärare är riktigt duktiga på att lära ut, vi har en sammanhållning i klassen och vi har fruktansvärt kul tillsammans. Matkortet underlättar verkligen. Att lokalerna är fräscha och att skolan är så pass mysig är det faktiskt roligt att gå till skolan! Jag är väldigt nö...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service från Designgymnasiet Kungsholmen, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Reportage
Hur är det att plugga grafisk de...

Ivan går på Designgymnasiet Kungsholmen där han pluggar Grafisk design. Det bästa med utbildningen är att få designa och skapa.

Läs mer

Du kanske också är intresserad av: