Försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
19 april, 2024 14:00
(+ Läs mer )
Antal elever
Antal elever: cirka 60 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 175,0
(medelvärde: 202,5)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
19 april, 2024 14:00
(+ Läs mer )
Antal elever
Antal elever: cirka 60 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 175,0
(medelvärde: 202,5)
Få mer information om programmet 👍

Utbildningsinfo

Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign

Försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet är ett yrkesprogram. Efter din examen kan du jobba som till exempel säljare, inköpare, butiksledare eller som administratör inom ekonomi, personal och IT. I dessa yrken är det viktigt att vara serviceminded och bra på att kommunicera, under dina tre år hos oss kommer du få utveckla dessa förmågor hos dig själv. Du kommer också få kunskaper om hur man utför arbetsuppgifter inom försäljning, inköp och varuflöden, ekonomiuppföljning och företagande. Välkommen till Försäljnings- och serviceprogrammet på Designgymnasiet Kungsholmen.

Utställningsdesign

På Designgymnasiet kopplar vi ihop handel, service och design genom en profil som vi kallar Utställningsdesign. Utbildningen ger dig Försäljnings- och serviceprogrammet grundläggande kunskaper inom butiksförsäljning, service och handel tillsammans med den kreativa fördjupningen mot utställningsdesign, gestaltning och skyltning. Elever som vill ha en internationell inriktning kan även ansöka om praktikplats utomlands.

Certifierat program

Programmet är ett Kvalitetscertifierad handelsprogram. Handelsrådet som utfärdar riktlinjer för Handelsbranschen är den certifierande organisationen. Att vara elev på en certifierad skola innebär att man går på en skola som har organiserat sin utbildning i enlighet med certifieringsgruppens kriterier.

Målsättningen är att utbildningen ständigt ska vara aktuell och konkurrenskraftig i och med att arbetslaget ständigt arbetar med att utveckla verksamheten i enlighet med certifieringskriterierna. Vid examen från HA-utbildningen får eleverna vid certifierade skolor ett intyg från handelsrådet som visar att eleven har genomfört sin utbildning på en kvalitetssäkrad (certifierad) skola. 

Är du intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Stockholm

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Gymnasieexamen

Yrkesprogram med möjlighet till högskolebehörighet.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, Utställningsdesign så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Handelselev åk 1
03 apr 2014

Det första året i Handel & Administrationsprogrammet har varit underbart. Våra lärare är riktigt duktiga på att lära ut, vi har en sammanhållning i klassen och vi har fruktansvä...

Visa hela
Designgymnasiet Kungsholmen
Strandbergsgatan 16 B
112 51 Stockholm

Vill du göra verklighet av dina designdrömmar?

Välkommen till Designgymnasiet Kungsholmen i Stockholm. Design går som en röd tråd genom alla våra utbildningar, oavsett om du väljer estet-, teknik- eller försäljning- och serviceprogrammet. Hos oss hittar du en kreativ och stimulerande stämning, kunniga lärare och en miljö...

Läs mer om Designgymnasiet Kungsholmen och visa alla program.

Sponsrad