Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Recensioner av De Geergymnasiet

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 21 recensioner.

elev
Bästa valet jag någonsin tagit var att börja på Humanistiska!! 10/10 skulle aldrig kunna tänka mig någon bättre linje/skola! en otrolig upplevelse <3 filosofi, psykologi, religion, konst, historia, arkitektur, latin och de har även massor individuella kurser att välja på!
Lilla My
Att välja det humanistiska programmet på De Geer är det bästa jag gjort. Här får jag varje dag träffa likasinnade människor och otroligt engagerade och intresserade lärare som alla brinner för språk och kultur på olika sätt. De Geer är en fantastiskt vacker skola och klasserna är välkomnande och accepterande. Välj HU, det är otroligt!
Röd Teletubbie
Går första året här på hum De Geer och stortrivs! Det är den bästa linjen för mig och uppfyller alla önskningar med toppenbra lärare som är genuint intresserade i sina ämnen, vilket gör inlärningsprocessen så mycket roligare! Välj humanist du med så får du en rolig gymnasieperiod där du lär dig massor med intressant. Ses i höst! ;)
Lovisa ek
Denna linje ger dig möjlighet att få utbildning inom det som tidigare endast varit intressen. Det finns något för alla och ger dig alla behörigheter att göra vad du vill senare i livet.
Tyra
Att välja humanistiska programmet på De Geergymnasiet är absolut det bästa valet jag någonsin gjort. Fantastisk skola, otroliga lärare och högst intressanta ämnen. Det finns absolut inget annat jag skulle kunna tänka mig att plugga på gymnasiet.
Elev i hu19
Det humanistiska programmet är ett underbart program, vi lär oss om viktiga och intressanta ämnen, vi har stark gemenskap och att få stiga in genom skolans eleganta portar varje dag känns som en ära. Jag hade inte kunnat välja ett bättre program. Dessutom är våra lärare otroligt bra och vill verkligen att vi ska lyckas med allt. Det är ett väldi...
Visa hela
En humanist
De Geer är det bästa valet för humanister. Arkitekturen är bland den vackraste och skolans rika historia är ständigt närvarande. Vi får tillfälle att bedriva studier i det gamla biblioteket och studera originallitteratur från så långt tillbaka som 1500-talet. Lärarna är väldigt engagerade och lyssnar på en. Humanistklasserna är små men vi håller...
Visa hela
Elmo
Superbra linje!! Perfekt för alla som tycker om historia/litteratur/språk/konst! Väldigt bra lärare också, och klasser där alla är välkomna <3
. . .
Fantastiskt program! Bästa kurserna, engagerade lärare och härlig miljö. Skolan är dessutom vacker som få! Perfekt för alla intresserade av kultur / språk / filosofi / litteratur...
Humanist, javisst!
Inget beslut jag någonsin tagit är jag nöjdare över än mitt val att gå HUM. Det är ett fantastiskt, lärorikt och framför allt inspirerande program, med engagerade lärare och accepterande elever. Kurserna är fantastiska och lokalerna är så mysiga att en känner sig som hemma direkt. Det finns ingenting jag rekommenderar mer än humanistiska progra...
Visa hela
Hilma Schenström
Teaterlinjen på de geer förbereder en väldigt väl för fortsatta studier och för livet i allmänhet. Men linjen innebär även så mycket mer. På teaterprogrammet gör man en sådan otrolig resa både inom sig själv och med andra. I teaterklasserna infinner sig en samhörighet, tillit och vilja till samarbete. Att jobba med teater är att hela tiden utman...
Visa hela
Mohammad
Har man det minsta intresse för konst, film och foto kommer detta program att vara ett paradis för dig. Där lär man lär sig att skapa konstnärliga verk likaväl som att hantera utrustning från grunden till en halvproffsig/proffsig nivå!
Lisa
Mina tre år på De Geergymnasiet har, utan överdrift, varit mina bästa år hittills. Min klass har varit underbar och lärarna är duktiga och hjälper var och en av eleverna utifrån deras förutsättningar. Som foto- och filmintresserad med grundläggande kunskaper innan gymnasiet, fick jag stor konstnärlig frihet och massa nya erfarenheter tack vare m...
Visa hela
Erik
Programmet kombinerar de kreativa ämnena med de teoretiska på ett utmärkt sätt. Dagarna blir varierade och de teoretiska ämnena känns aldrig tunga när det blandas upp med kreativa ämnen. Stämningen och tänket på programmet uppmuntrar till utforskande av nya sätt att "berätta på" Efter tre år på MediaDesign, De Geergymnasiet, så känner jag verkli...
Visa hela
Julia
Bästa lärarna i hela Sverige!! Bästa klassen i världen, och en extremt vacker huvudbyggnad! Att välja att gå dans på de Geer var det bästa valet i mitt liv.
Teaterelev
Superhärlig utbildning med mycket praktiskt arbete. Mycket teater, samtidigt som det är högskoleförberedande! Alltihop placerat i en supervacker byggnad :)
Moa Klungseth
Otrolig linje med underbara lärare! Så kul med gemenskapen man får med klassen och hur nära man bli med alla årskurser. Om du gillar dans och vill utvecklas så välj De Geers Dans linje!:)
Sofia
Jag älskade Degeer, det va en skola med mycket goda möjligheter till att styra sina egna studier och även mycket elevengangemang. En framåt skola som dessutom är vacker!
M
En bra skola med bra linjer. Lärarna förstör tyvärr allt. De flesta är oförstående, dryga och slarviga. Mycket prov och inlämningar. Nya saker påbörjas innan tidigare arbeten är avslutade.
Maja D
En fin skola där musikarna dessutom har en egen byggnad och egna lokaler där vi kan öva från kl 07-21 på vardagar och helger.
Jånna
Jag pendlar från en annan ort och de geer har verkligen visat att de omfamnar alla elever! Verkligt bra skola med inspirerande lärare och vacker arkitektur!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin