COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Dansgymnasiet – våga ta steget!

Dansgymnasiet är en helt unik skola i Stockholm som startade hösten 2018. Här kan du kombinera högskoleförberedande studier med ditt intresse. Du har möjlighet att ta del av skolans profil med kommersiell dans i fokus. Här får du testa på de flesta kommersiellt gångbara stilarna under ledning av några av Sveriges främsta danslärare!

På Dansgymnasiet kan du läsa Ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi eller juridik, eller Samhällsvetenskapsprogrammet med någon av inriktningarna samhällsvetenskap eller medier, information och kommunikation.

Utmärkt läge

Skolan ligger i ett utbildningscampus i Kista, omgiven av högskolor, världsledande företag och andra lärosäten. Från skolan är det bara några hundra meter till Kista galleria där det finns ett stort utbud av butiker, restauranger och även stadsbiblioteket.​

Det finns bra förbindelser till och från skolan via tunnelbana, buss eller pendeltåg. Det tar bara ett par minuter att promenera mellan skolan och tunnelbanan och det går även enkelt att ta bussen till pendeltågsstationen Helenelund.

​Nya lokaler

Dansgymnasiet har nybyggda och nyrenoverade lokaler utrustade med modern teknik. Som elev blir du tilldelad en egen dator under hela din studietid. Du får dessutom tillgång till en modern och välutrustad träningsanläggning, skolans egen danssal samt lunch på restaurang!

Är du intresserad och vill veta mer om Dansgymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Dansgymnasiet

Öppet hus, Informationskväll, Event

Öppet hus

Välkommen på öppet hus på Dansgymnasiet! Kom och se skolans lokaler och träffa lärare och elever.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-12-02    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2021-01-21    Tid:   18:00 - 20:00

Infokväll

Välkommen på infokväll! Ett mindre, mer intimt öppet hus med rundvandring och information.

Gratis dans-workshop

Var med och testa på en kort danslektion med våra lärare.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-03-09    Tid:   18:00 - 19:00
Datum:   2021-05-03    Tid:   18:00 - 19:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Dansgymnasiet.

Andel lärare med leg. och behörighet 2019/20

Isafjordsgatan 30 B
164 40 Kista

www.dansgymnasiet.se

För att få mer information från Dansgymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Det finns inga recensioner än.