Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Cultus gymnasium i Uppsala

Cultus gymnasium i Uppsala erbjuder Vård- och omsorgsprogrammet med fokus på Akutsjukvård och räddningsmedicin.

Vård- och Omsorgsprogrammet

På Cultus erbjuds profilen Akutsjukvård och räddningsmedicin på Vård- och omsorgsprogrammet. Du får en bra förberedelse inför ditt kommande yrkesliv och möjligheterna efter en examen från Cultus är många. En del av eleverna väljer att arbeta som undersköterska, medan andra väljer att läsa vidare till polis, brandman, fysioterapeut eller sjuksköterska, men möjligheterna är många fler om du med hjälp av ditt individuella val läser kurser som ger dig behörighet till andra utbildningar.

Cultus Gymnasieskola startade hösten 2006 i Uppsala. Cultus omvårdnadsutbildning sätter eleven i centrum under hela utbildningen. Skolan försöker belysa så många sidor som möjligt av lärande.

Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Visa alla utbildningar på CULTUS Gymnasieskola

Yrkesprogram
Vård- och omsorgsprogrammet Ort Recensioner
Vård- och omsorgsprogrammet Uppsala
Introduktionsprogrammet
Introduktionsprogrammet Uppsala

Visa alla

Andel lärare med leg. och behörighet 2021/22

Antal elever per lärare 2021/22

CULTUS Gymnasieskola
CULTUS Gymnasieskola 14,7

CULTUS Gymnasieskola

Bergsbrunnagatan 1
753 23 Uppsala

www.cultusutbildning.se

Snittbetyg: 5

Julia
Så glad att jag valde Cultus! Lärarna är fantastiska och bär på mycket erfarenhet efter att själva ha jobbat inom vården.
Pumba
Bästa skolan med grymma lärare, rolig praktik, underbar tid spenderad på brandstationen, fantastisk gemenskap
Skolrecensioner