Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Programinformation
USA
Utlandsstudier
Klassrum
Simning

Om utbildningen

Kombinera universitetsstudier och simning med ett idrottsstipendium i USA

Få ett idrottsstipendium för din talang och en universitetsexamen medan du tävlar i amerikansk collegesimning. Det finns inget bättre ställe att kombinera simning och studier än i USA!

Stipendier för collegesimning i USA 

Tävla i collegesimning som en del av ett stort lag för ett av de 660 universiteten samtidigt som du får en universitetsexamen. Detta kan bli möjligt med ett simstipendium! Denna möjlighet är tillgänglig för simmare på alla nivåer, från hobbysimmare till framtida olympier. Att kombinera simning med en högskoleexamen i USA med hjälp av ett simstipendium är en unik möjlighet och en fantastisk upplevelse efter gymnasiet.

USA har varit det ledande landet för simning under lång tid. Simning är en mycket populär sport i USA, och många av världens ledande simmare tävlade i college-simning. Michael Phelps, Missy Franklin, Katie Ledecky och Matt Biondi är några exempel på simmare som utvecklats genom ett college-simprogram.

Att representera ditt universitet/högskola genom att simma för skolans lag är en stor ära. Du kommer att få status som hjälte både på ditt campus och i det lokala samhället. Sportkulturen i USA är unik och bra idrottare främjas! Samtidigt som du är simmare är du också elev på skolan. Varje dag är strukturerad för att du ska optimera både din utveckling och framgång i poolen och i klassrummet. Det professionella samarbetet mellan simlaget och skolan gör det möjligt att kombinera idrott med högre utbildning. Kombinationen av sport och utbildning erbjuds bara i ett fåtal länder i världen, och USA är experter på det.

Efter avslutade studier har du en värdefull amerikansk kandidatexamen, utvecklade färdigheter och en massa fantastiska upplevelser! 

Är du intresserad och vill veta mer om Simstipendier, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Film

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Simstipendier så kommer skolan att kontakta dig.

CSUSA - College Scholarships USA

CSUSA - VÅR RESA

Vår resa började från våra studenthem 2007. Vi har kommit långt sedan dess. Vi bygger ett enormt nätverk av framgångsrika studentidrottare och skapar vägar bortom college. Men det börjar med att hitta rätt skola och idrottslag. Se varför vi hjälper...


Läs mer om CSUSA - College Scholarships USA och visa alla program.

Kontaktuppgifter

CSUSA - College Scholarships USA

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Simstipendier från CSUSA - College Scholarships USA, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information