Utlandsstudier

Simstipendier

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Skicka en intresseanmälan för mer information se detaljer
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Skicka en intresseanmälan för mer information se detaljer
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Simning

Kombinera universitetsstudier och simning med ett idrottsstipendium i USA

Få ett idrottsstipendium för din talang och en universitetsexamen medan du tävlar i amerikansk collegesimning. Det finns inget bättre ställe att kombinera simning och studier än i USA!

Stipendier för collegesimning i USA 

Tävla i collegesimning som en del av ett stort lag för ett av de 660 universiteten samtidigt som du får en universitetsexamen. Detta kan bli möjligt med ett simstipendium! Denna möjlighet är tillgänglig för simmare på alla nivåer, från hobbysimmare till framtida olympier. Att kombinera simning med en högskoleexamen i USA med hjälp av ett simstipendium är en unik möjlighet och en fantastisk upplevelse efter gymnasiet.

USA har varit det ledande landet för simning under lång tid. Simning är en mycket populär sport i USA, och många av världens ledande simmare tävlade i college-simning. Michael Phelps, Missy Franklin, Katie Ledecky och Matt Biondi är några exempel på simmare som utvecklats genom ett college-simprogram.

Att representera ditt universitet/högskola genom att simma för skolans lag är en stor ära. Du kommer att få status som hjälte både på ditt campus och i det lokala samhället. Sportkulturen i USA är unik och bra idrottare främjas! Samtidigt som du är simmare är du också elev på skolan. Varje dag är strukturerad för att du ska optimera både din utveckling och framgång i poolen och i klassrummet. Det professionella samarbetet mellan simlaget och skolan gör det möjligt att kombinera idrott med högre utbildning. Kombinationen av sport och utbildning erbjuds bara i ett fåtal länder i världen, och USA är experter på det.

Efter avslutade studier har du en värdefull amerikansk kandidatexamen, utvecklade färdigheter och en massa fantastiska upplevelser! 

Är du intresserad och vill veta mer om Simstipendier, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Skicka en intresseanmälan för mer information

  • Klassrum
  • USA

Film

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Simstipendier så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
CSUSA - College Scholarships USA
Järnagatan 16
Södertälje

CSUSA - VÅR RESA

Vår resa började från våra studenthem 2007. Vi har kommit långt sedan dess. Vi bygger ett enormt nätverk av framgångsrika studentidrottare och skapar vägar bortom college. Men det börjar med att hitta rätt skola och idrottslag. Se varför vi hjälper...

Läs mer om CSUSA - College Scholarships USA och visa alla program.

Sponsrad