Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Celsiusskolan i Uppsala - en kvalitativ gymnasieutbildning

Celsiusskolan är namngiven efter 1700-talsvetenskapsmannen Anders Celsius som annars är mest känd för sin temperaturskala. Skolan började sin verksamhet hösten 1967 i en då helt ny skolbyggnad i de östra stadsdelarna. Under de fyrtio åren som Celsiusskolan funnits i staden har mycket förändrats – men mycket som har visat sig framgångsrikt har också vårdats. Det gäller särskilt kvaliteten på Celsiusskolans utbildningar och omsorgen om våra elever.

God arbetsmiljö, specialutrustade undervisningssalar och en bärbar dator

Celsiusskolan har under den senaste tioårsperioden byggts till och renoverats för att möta dagens krav på en god arbetsmiljö och för en undervisning med tillgång till skolbibliotek, IT-stöd, AV-teknik och specialutrustade undervisningssalar för olika ämnen såsom kemi, naturkunskap, fysik, musik, bild och filmkunskap med mera. Alla elever på de studieförberedande programmen disponerar en egen bärbar dator under sin studietid på Celsiusskolan.

Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Visa alla utbildningar på Celsiusskolan

celsiusskolan.uppsala.se

Snittbetyg: 3,7

Vilma
Absolut bästa valet jag har gjort. Jag läser handelsprogrammet och har världens underbaraste lärare. Så kunniga, omtänksamma och roliga. Märks att lärarna är där för en enda viktig anledning, för dig som elev. Kreativt och roliga inlärningsmetoder vilket gör tiden i skolan så mycket roligare. Sen finns det andra lärare utanför handelsprogrammet ...
Visa hela
Sara
Skolan är väldigt bra. Man kan hitta många möjligheter och man kan plugga samtidigt som man håller på med sin favorit sport. Vissa lärare var mindre bra men samtidigt fanns det lärare som var verkligen väldigt trevliga och bra på att undervisa.
Missnöjd elev
Jätte dåligt samarbete mellan idrotten och den akademiska utbildningen, oduglig mat, favoriseringsbaserade betyg och dåliga, okunniga lärare. Det finns bra lärare men inte många.
Skolrecensioner