Campeon Frigymnasium i Helsingborg

Campeon Frigymnasium i Helsingborg är en liten skola som drivs av engagerade och professionella ledare. Här får du kompetenta och behöriga lärare. Skolan erbjuder ett lustfyllt lärande och målbaserade studier. Du kan välja mellan Samhällsvetenskapsprogrammets inriktningar Beteendevetenskap samt Medier, information och kommunikation. Du kan också fördjupa dig inom skolans profiler – kommunikation och entreprenörskap. Du får bra förutsättningar för vidare studier efter gymnasiet.

På Campeon Frigymnasium får du ett välplanerat schema utan håltimmar samt möjlighet till elevinflytande. Lunch serveras på omkring 30 olika restauranger i centrala Helsingborg.

Visa alla utbildningar på Campeon Frigymnasium

Välkommen på Öppet hus

Kom och träffa lärare och elever på öppet hus!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-23    Tid:   10:00 - 13:00

252 23 Helsingborg

www.campeon.se

Oggeboi69
Allt är gödigt. Maten är god, lärarna är bra, stämningen är fantastisk. En utbildning man inte vill avsluta.
Nöjd familj
Fantastisk skola med närhet till allt, enormt utbud av mat och go o härlig stämning elever emellan.. Enda nackdel som vi stött på, är att spanska lärarinnan inte lär ut pedagogiskt. Tack för att ni engagerar, lyser upp o glädjer våra barn.
St. Udent 08
Lämnade Campeon 2008 och hade då haft förmånen att ha Kenneth i svenska och kommunikation. Kan bara konstatera att jag växte som människa och student. Utan detta hade jag inte varit där jag är idag. Det fanns även andra duktiga lärare förstås. Men Kenneths lektioner var dom bästa..... Vet inte alls hur skolan är numera.....

Skolrecensioner