Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

VVS- och fastighetsprogrammet
Inga recensioner än

VVS- och fastighetsprogrammet, Ventilation

Bråvallagymnasiet, i Norrköping
Antal elever
Antal elever: cirka 60 (.)
Antagningspoäng (2022)
Antagningspoäng: 112,5
(medelvärde: 180,8)
Antal elever
Antal elever: cirka 60 (.)
Antagningspoäng (2022)
Antagningspoäng: 112,5
(medelvärde: 180,8)
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

VVS- och fastighetsprogrammet, Ventilationsteknik

Ventilationsteknik

På VVS- och fastighetsprogrammet får du en bred utbildning med många valmöjligheter inom värme, vatten och sanitet. Till år två söker du till någon av våra tre inriktningar, som är Fastighet, Ventilationsteknik eller VVS-teknik.
Denna inriktning ger grundläggande kunskaper inom elektronik, luftbehandling, ventilationsteknik samt injustering av luftflöde. Dagens fastighetsförvaltare kräver effektiv och ekonomisk energiförbrukning.

Är du intresserad och vill veta mer om VVS- och fastighetsprogrammet, Ventilation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till VVS- och fastighetsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

VVS- och fastighetsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3. Från och med hösten 2023 ingår grundläggande behörighet i alla yrkesprogram.

Ansökan

Ansök till VVS- och fastighetsprogrammet, Ventilation

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagnigen i Östra samverkansområdet, Norrköping. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Gymnasieintagningen Östra samverkansområdet 601 81 Norrköping
Telefon: 011-150000
Mejladress: gymnasieintagningen@norrkoping.se

Certifiering

VVS-college

VVS-college

VVS-college (tidigare Förstklassig skola) är en certifiering utfärdad av VVS-branschens yrkesnämnd. Certifieringen betyder att skolan har ett stärkt samarbete med företag i branschen.

Läs mer om VVS-college här!

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om VVS- och fastighetsprogrammet, Ventilation så kommer skolan att kontakta dig.
Bråvallagymnasiet
Hangargatan 14
602 09 Norrköping

Mer än 50 års erfarenhet samlat på Norrköpings modernaste och mest kompletta yrkesgymnasium!

2019 flyttade Ebersteinska gymnasiets yrkesprogram till nya Bråvallagymnasiet! På nästan 29 000 kvadratmeter undervisningsyta har Bråvallagymnasiet samlat det absolut bredaste utbudet av yrkesprogram och inriktningar i Norrköping. Lärarna som arbetar på skolan har lång erfarenhet av undervisning inom sitt yrke....

Läs mer om Bråvallagymnasiet och visa alla program.

Sponsrad