Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogrammet

Om utbildningen

Introduktionsprogrammet vänder sig till dig som inte har behörighet till ett nationellt program på gymnasiet. Det finns fyra olika introduktionsprogram: programinriktat val, yrkesintroduktion, individuellt alternativ och språkintroduktion.

Introduktionsprogrammets innehåll bestäms i en individuell studieplan. Ingen av introduktionsprogrammen leder till en examen utan tanken det ska leda vidare till ett studier på ett nationellt gymnasieprogram eller till arbete.

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Trelleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: S:t Nicolai plan 1, Postadress: Söderslättsgymnasiet, Gymnasieantagningen, Box 1008, 231 25 Trelleborg
Telefon: 0410-73 36 05
Mejladress: antagning@trelleborg.se
Bollebygds gymnasieskola
Hembygdsvägen 13
517 33 Bollebygd

Introduktionsprogram på Bollebygds gymnasieskola

Bollebygds gymnasieskola erbjuder introduktionsprogram för elever som saknar behörighet till ett nationellt program. Vad gäller den övriga gymnasieverksamheten så erbjuds inga nationella program inom Bollebygds Kommun utan elever som gått ett introduktionsprogram eller redan är gymnasiebehöriga får hitta gymnasieutbildning i...

Läs mer om Bollebygds gymnasieskola och visa alla program.

Sponsrad