Visa gymnasium.se som: Mobil

Blekinge Naturbruksgymnasium

Blekinge Naturbruksgymnasium utanför Ronneby

Blekinge Naturbruksgymnasium ligger utanför Ronneby med flera sjöar inom några stenkasts avstånd. Skolans marker sträcker sig som en hästsko genom Bräkne-Hoby, Sjöarp, Hakarp, Karlsnäs och Kalleberga, dessa tre orter utgör skolans fem olika undervisningsplatser. Den största delen av undervisningen bedrivs i Bräkne-Hoby.

Nyrenoverad och modern skola med internat

Blekinge Naturbruksgymnasium är en liten skola med familjär stämning, där de fokuserar på en nära och trivsam miljö med de bästa möjliga förutsättningarna för en modern och utvecklande utbildning. Gymnasiet har funnits i över 50 år och har stor kunskap inom ekologiskt jordbruk.

Eleverna på Blekinge Naturbruksgymnasium får mycket hjälp av skolans duktiga lärare och instruktörer. På Blekinge Naturbruksgymnasium arbetar 40 engagerade medarbetare. Blekinge Naturbruksgymnasium har nyrenoverade och moderna lokaler. Har du lång resväg kan du bo på skolans internat.

Ridstall och hundhall på Blekinge Naturbruksgymnasium 

Skolan har jord-, skog-, häst- och hundutbildningarna. Blekinge Naturbruksgymnasiums invigdes 1999 och används på dagtid av elever och på kvällarna är det många klubbar som använder anläggningen. Om du inte är med i någon klubb kan du ändå få tillgång till ridhuset genom ett ridhuskort.

Skolan har även en hundhall, en uppvärmd träningshall på 435 kv. Det finns även en teorisal i anslutning till hallen samt toaletter och en enkel kökshörna.

Jordbruksutbildningen har de flesta djur i Bräkne-Hoby men använder även marker i både Hakarp och Kalleberga. De flesta maskiner som skogsbruksutbildningens använder står i Sjöarp.


Är du intresserad och vill veta mer om Blekinge Naturbruksgymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Blekinge Naturbruksgymnasium.

Blekinge Naturbruksgymnasium

Gamla Riksvägen 61
37262 Bräkne Hoby

 Visa telefonnummer
www.ronneby.se


Jim
(3)
Jag har ganska komplicerat för klassen inte är så bra för om man är intresserad av annat så glider man ut snabbt
Göte
(5)
Illgoua lärare, gött umgänge, goua möbler, Andersson är bålnöjd, kanon skola 10/10 305. Mvh Göte Illgousson
A
(4)
skolan har väldigt bra och snälla lärare samt personal som bryr sig om mig och vill se mig utvecklas. Rektor är där emot inte så populär då hon kör sitt egna race och verken lyssnar in elever eller personal.
Här kan du ställa frågor om Blekinge Naturbruksgymnasium och deras program.


Svar Senaste foruminläggen
1 tysk elev 2010-10-15   martina purann min dotter (15) är intresserad att lära sig landsbruk i Sverige, eftersom vi hade bott där i 18 månader innan vi flyttade tillbaka till tyskland. Hon kan lite svenska (men...
1 internat 2010-10-12   jennifer hejsan, jag går sista året på högstadiet, och det är alltså snart dags för gymnasieval, jag undrar då hur mycket internat kostar och hur lång...
0 Vart vänder man sig under sommaren för att acceptera sin plats på gymnasiet? 2009-07-16   ann Hej Jag behöver information om hur min dotter accepterar sin plats vid gymnasiet. Finns det ingen man kan ringa till?
0 besöka 2009-04-16   lena w var det öppet hus 25/4, eller va det bara ko utsläpp. och vilken tid gäller det, har en son som vill gå på hoby gymnasie.
1 besöka 2009-04-16   lena w var det öppet hus 25/4, eller va det bara ko utsläpp. och vilken tid gäller det, har en son som vill gå på hoby gymnasie.
1 får man ta med sig hunden? 2009-01-17   Annika Hej! Har tänkt gå smådjursutbildningen. Då undrar jag om man får ta med sig sin egen hund om dagarna?
Sida:
1

» Ställ ny fråga

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Blekinge Naturbruksgymnasium, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Blekinge Naturbruksgymnasium
Utbildningsrecensioner
(4,1)
Baseras på 14 recensioner