Försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet

Bildningscentrum Facetten, i Åtvidaberg
Antal elever
Antal elever: cirka 20 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 150,0
(medelvärde: 205,3)
Antal elever
Antal elever: cirka 20 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 150,0
(medelvärde: 205,3)

Om utbildningen

Försäljnings- och serviceprogrammet passar dig som vill jobba med försäljning, handel och kommunikation. Under programmets gång får du kunskaper inom försäljning, logistik, marknadsföring och kundservice.

Undervisningen på försäljnings- och serviceprogrammet är både teoretisk och praktisk. I programmet ingår 15 veckors praktik där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Försäljnings- och serviceprogrammet är ett yrkesförberedande program som leder till en yrkesexamen och förbereder dig inför att jobba som exempelvis marknadsassistent, butikssäljare, kundtjänstmedarbetare och inköpsassistent.

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Försäljnings- och serviceprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3. Från och med hösten 2023 ingår grundläggande behörighet i alla yrkesprogram.

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen i Linköping. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Linköpings kommun 581 81 LINKÖPING
Telefon: 013-208820
Mejladress: gymnasieantagningen@linkoping.se
Bildningscentrum Facetten
Gamla Torget 1B
597 30 Åtvidaberg

Bildningscentrum Facetten

Bildningscentrum Facetten är en skola med cirka 350 elever i Åtvidaberg. Här går elever från hela Sverige på allt ifrån idrottsutbildningar till dans- och musikutbildningar. Bildningscentrum Facetten har fräscha lokaler och en trivsam miljö. Här känner alla varandra och trots...

Läs mer om Bildningscentrum Facetten och visa alla program.

Sponsrad