transportteknikarlanda

En personlig skola där alla känner alla

Bergstrands Gymnasium Arlanda är ledande på transportteknik, som är en inriktning på Fordons- och transportprogrammet. Vi utbildar yrkesförare som sedan har lätt att få jobb.

Många säger att gymnasiet i Arlanda har en speciell stämning. Utbildningen är personlig och elever och lärare har nära samarbete.

Kanske handlar det om att gymnasiet är ganska litet. Det finns bara en gymnasieklass i varje årgång, alltså 1:an, 2:an & 3:an. Detta gör att elever och lärare verkligen lär känna varandra. Många får vänner för livet.

En väldigt speciell utbildningsledare

Utbildningsledare för gymnasiet heter Georgis. Han och hans kollegor har bidragit starkt till den genomtänkta utbildningen och den härliga stämningen.

Georgis får saker att hända. Han utvecklar utbildningen och stöttar alla i att lyckas. Det kan till exempel gälla en lärare med speciella utmaningar eller en elev som är nervös inför uppkörning.

Är du intresserad och vill veta mer om Bergstrands gymnasium Arlanda, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Bergstrands gymnasium Arlanda

Välkommen på Öppet hus!

Den 27 januari mellan kl. 16-19 är du välkommen till vår skola på Johannesfredsvägen 9-11 då vi har ett vanligt öppet hus.

Även den 5 maj kommer vi ha öppet hus, då mellan kl. 16-18.

Varmt välkomna till Bergstrands Gymnasium

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-01-27    Tid:   16:00 - 19:00

Yrkesprogram
Fordons- och transportprogrammet Ort Recensioner
Fordons- och transportprogrammet, Transportteknik Märsta
  • = Riksintag

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Bergstrands gymnasium Arlanda.

Bergstrands gymnasium Arlanda

Kolstavägen 20
19591 Märsta

bergstrandsutbildningar.se

För att få mer information från Bergstrands gymnasium Arlanda, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.