Beda Hallbergs Gymnasium i Kungsbacka

Beda Hallbergs gymnasium är en liten, trygg och mysig skola med utbildningar inom Samhällsvetenskap och idrott.

Är du intresserad av beteendevetenskap och psykologi? Då kanske detta är skolan för dig! Här kan du kombinera dina gymnasiestudier med en elitsatsning på handboll, fotboll eller simning. Skolan erbjuder sammanhållna skoldagar med lärarledda lektioner.

Eleverna på Beda Hallbergs Gymnasium har alla Ipad som pedagogiskt redskap och undervisningen baseras på modern, pedagogisk forskning. Till din hjälp har du engagerade och kunniga lärare.

Visa alla utbildningar på Beda Hallbergs Gymnasium

RIG / NIU

Samhällsvetenskapsprogrammet

Andel lärare med leg. och behörighet 2020/21

Antal elever per lärare 2020/21

Beda Hallbergs Gymnasium
Beda Hallbergs Gymnasium 14,3

Beda Hallbergs Gymnasium

Gymnasiegatan 44, Block L
434 30 Kungsbacka

www.bedahallbergsgymnasium.se

Snittbetyg: 2

Mikael
Skolan har svårt att hantera elever med funktionshinder. Man får inte det stöd man behöver.
Janne
Skolan har svårt att ta emot elever med funktionshinder. Har ni NPF relaterade funktionshinder så skall ni inte räkna med att få det stöd ni behöver för att klara kurserna.
Elina
Utbildningen har bra och hjälpsamma lärare. Man gör det mesta på skolan för att göra lektionerna intressanta och det ger resultat!
Skolrecensioner