Visa gymnasium.se som: Mobil

Recensioner av Apelrydsskolan

Snittbetyg: 5

Baseras på 66 recensioner.

Emma Karlsson
Detta programmet är perfekt för den som vill studera vidare innom mode. De saker jag lärde mig där hjälpte mig att komma in på en modelinje i England. Lärarna är hjälpsamma och om man bor på internatet så får man snabbt vänner som blir som en andra familj. Utsikten och läget av skolan är även fantastiska :)
Elev
Trivdes inte med lärare eller uppgifterna i de olika ämnena
Leonidas Konstantis
En av de bästa skolorna i Sverige. Rekommenderar starkt denna skola för dig som söker skola!
Elvira
Min utbildning är jättebra och mycket lärorik. Jag älskar sammanhållningen och gemenskapen. Stort plus till lärarna. Särskilt Tomas!
Flora Johansson
Denna utbildningen är en toppenutbildning för dig som älskar kläder och mode. Skolan och lärarna är väldigt hjälpsamma och bra. Alla elever blir vänner på skolan och internatet.
Elin
Finns ingen bättre skola än denna! Mina tre år har varit fantastiskt.
Matilda
JÄTTEBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FS
Superbra skola!!! Kommer tipsa andra denna skola!!!!!
Emmy P
Apelrydsskolan var det självklara valet för mig så fort jag hade varit på öppet hus och de tre åren därefter har varit över förväntan och jag kan inte rekommendera en bättre skola!
Namn
Detta är en fantastisk skola med mycket bra gemenskap. Man lär sig mycket varje dag, får träna upp sina förmågor och får ta fram sina kreativa förmågor i allt man gör.
Ella
Apelrydsskolan är en fantastisk skola med engagerade och duktiga lärare. Maten är toppen och alla elever känns som en stor familj!
Kerstin
Går i tvåan nu. Har aldrig ångrat mitt val. Ligger inte direkt centralt men lugnt, bra koll och skön sammanhållning
Lukas Thormé
Lärarna är fantastiska och hela skolan i helhet är oerhört mysig
Lukas Rehn
Apelrydsskolan är en superbra skola där man får den hjälp man behöver, skön omgivning och trevliga lärare/elever.
Adam
Pros: bästa lärarna, grym mat, rolig undervisning. RESORNA! Helt enkelt ett fantastiskt program för den som vill gå SA. Dessutom grym skola överlag. Roliga och snälla människor! Cons: Är ju en del plugg.....
rebecca
Gick på Musikal. Älskade det. Undervisningen såklart men bäst var turneerna och allt repande inför slutproduktionen. Apelryd= kärlek
EricaJ
Bodde på skolan och läste modeprogrammet. + Fantastisk mat, fantastisk stämning, underbara lärare, spännande projekt och fantastiska upplevelser - Dåliga bussförbindelser..... Bästa skolan någonsin. Har aldrig ångrat mitt val
Carro
GM är det bästa samhällsprogrammet alla kategorier! Gjorde min utlandspraktik i Belfast och har både minnen och kunskaper för livet! Tack alla GM:are!! Kan rekommendera alla att gå på GM och att bo på internatet!
Fidelia
Gick på EMD i tre år och bodde på internatet. Tack vare utbildningen har jag nu fast jobb på Modehuset i Stockholm. Världens bästa skola!
Felina
På Apelrydsskolan hittar du dig själv och skaffar vänner för livet, speciellt tack vare internatet! Perfekt för dig som vill komma iväg hemifrån och börja ta hand om dig själv! En underbar miljö att vistas i både för studier och annat kul. Lärarna vill elevernas bästa och finns alltid till hands när man behöver dem. Tre år på denna skolan komme...
Visa hela
GustavNadrowskiOlsson
En skola med härlig go miljö, trevlig gemenskap och lärare i absolut världsklass som utstrålar engagemang. Det märks verkligen att de verkligen brinner för yrket och de undervisar på ett sätt som gör det kul att lära sig. Det här är en skola som man stortrivs på. Bättre förutsättningar går det helt enkelt inte att hitta!
Sanna
Så bra gemenskap mellan både elever och personal! De bästa lärarna jag har haft finns här, alla är engagerade och vill elevernas bästa. Bästa skolmaten i Sverige är ett stort plus!
SebbeC
Absolut fantastiskt. Seriöst, tufft och mycket plugg men riktigt bra förberedelse inför högskolan! Kan varmt rekommendera. Bodde på internatet också. Sjukt kul men lika roligt att flytta till egen lägenhet i trean (men man får bo kvar9
Janssondata
GM - programmet = Bästa programmet, kul, lärorikt, spännande resor Lärarna= Absolut bäst. Tomas, Monica, Camilla. Miss U all! Maten = Restaurangprogram har sina fördelar! Lokaler= Mysiga men inget slår utsikten.... Helheten = Helt fantastiskt!
Superman
Saknar min skola! Var de skönaste och bästa åren någonsin!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin