Visa gymnasium.se som: Mobil

Recensioner av Ansgargymnasiet

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 16 recensioner

J
(5)
Liten skola som har allt av det bästa
Orbits
(3)
sköna lärare, men ibland otroligt onödiga läxor och lektioner, där man går igenom samma sak man gjorde i grundskolan. "Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results." - Albert Einstein Skolverket måste verkligen ändra på sina tröga betygskriterier och läroplaner. Det man gör sämst är det s...
Visa hela
Christian
(4)
En utbildning som ger rätt kunskap i ett lagom tempo. Alla kommer med i gänget och i lärandet. Lokalerna däremot kan bättras på.
Frida
(5)
Du kommer inte ångra att du väljer LOKG, det är en helt fantastiskt skola men engagerande lärare.
Bengt Stenkulle
(5)
Det är ett bra gymnasium, eftersom det är små klasser som gör att lärarna har tid att hjälpa alla elever på en personlig och individuell nivå. Lärarna är väldigt engagerade och högt utbildade.
Joy
(4)
Den är bra det finns bättre utbildning än på andra skolor. Men det jag inte gillar är att det är för mycket läxor utan tycker man ska få mer tid i skolan på lektionerna att göra det.
David
(3)
skolan är kul och mysig, trevlig miljö
Hanna
(4)
Det är bra att en kristen skola finns för oss som vill gå där
Zoé Magnusson
(5)
Man har nära kontakt med alla sina lärare och man kan alltid få hjälp när man undrar över något. Små klasser gör att lärarna har mycket tid för var och en. Det är en bra miljö för att lära sig eftersom skolan inte är så stökig. En mysig skola, man känner till alla som går här.
carl-william binning
(4)
Bra miljö, trevliga lärare, och I stort sätt väldigt bra.
Johanna
(4)
Tycker att skolan har varit bra, bra utbildning och det har varit roligt med estet ämnena. Det enda som jag tycker är tråkigt är min klass, den enda klassen som inte bondat med varandra. Tråkiga killar i trean i år må jag säga, jättetråkiga. Sen är det en grej med besökare, jag tycker det är för strikta regler. Det är okristet att slänga ut ...
Visa hela
Benjamin
(4)
Skolan är bra och utbildningen.
Hajpojken
(4)
Maten suger... Maten på fängelset har bättre standard än vår mat. Saknar rasterna. Man har aldrig tid att hänga längre.
LOKG Kommentar:
I och med blockläsningen har smårasterna försvunnit, och håltimmar hålls nere på nästan noll. Tråkigt att du saknar rasterna! Men känns det inte skönt att du nu börjar senare och slutar tidigare?
Frasse Tyson
(4)
Jag gillar inte när det är för mycket okänt folk...
Deborah Larsson
(4)
Hade fått 5/5 om min klass var tajtare
Thulle
(4)
Tycker det är ett bra gymnasium, har bra atmosfär. Man kan prata med lärare om skolgrejer och icke skolrelaterade grejer utan att det är konstigt. Bra motivationsdrivande lärare. Sen finns det ju teater också ;)
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin