En ny kvalitetsskola i Stockholm!

Amerikanska Gymnasiet är en svensk gymnasieskola som utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet kombinerar det främsta från det svenska och amerikanska skolsystemet. Skolan vänder sig till dig som är studiemotiverad med ambition att skaffa dig en gymnasieutbildning med internationella fördelar. Du får studera i en modern och lugn studiemiljö med inslag av amerikansk high school-kultur. Undervisningen sker både på engelska och svenska. Att göra engelskan till en naturlig del av din vardag rustar dig för universitetsvärlden, samtidigt som det skapar förutsättningar för en framtida karriär både i Sverige och utomlands. Skolan är formad för att ge elever och lärare så goda förutsättningar som möjligt att lyckas. Detta inkluderar hela perspektivet från hur skollokalerna är utformade, till hur vi använder litteratur, samt att vi delat in läsåret i tre terminer istället för två. Amerikanska Gymnasiet Stockholm öppnar 10 augusti 2021. Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om Amerikanska gymnasiet - Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Amerikanska gymnasiet - Stockholm

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Amerikanska gymnasiet - Stockholm.

Amerikanska gymnasiet - Stockholm

Segelbåtsvägen

www.amerikanskagymnasiet.se

För att få mer information från Amerikanska gymnasiet - Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.