Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Älvsbyns gymnasium

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 21 recensioner.

Nugget
(5)
Liten, men underbar skola. Jag tycker skolan är bra. Eftersom lärarna är duktiga och verkligen brinner för sina ämnen. Om en elev inte förstår, ser lärarna till att förklara det på bästa sätt för eleven. Dessutom stöttar de och hjälper till om elever har det svårt i skolan. Rekommenderar skolan.
En nöjd elev
(4)
Väldigt fina lärare som bryr sig om sina elever. Liten och behändig skola, detta gör att du verkligen får den hjälp du behöver. Tycker även att denna skola gör så att man känner mindre stress i jämförelse med större skolor då du har möjligheten att prata med lärarna mer. Rekommenderar denna skola.
oblat
(5)
Fantastisk utbildning som ger bra träningsmöjligheter och samtidigt inte sätter studierna i andra hand. Tränarna är 11/10 och engagerar sig verkligen i varje elev, träningarna är för det mesta väldigt bra, och man kan alltid räkna med att bli trött. Fungerar bra med boende och mat.
jojo
(4)
Stressig men rolig och lärorik kurs med bra lärare som vill hjälpa en framåt.
lämmel
(4)
Väldigt bra tränare som hjälper en att utvecklas, bra träningar; varierat, jobbigt och kul och riktigt bra gemenskap!
Hästpojken99
(4)
Trevlig miljö i skolan. Den ligger även bra till i Älvsbyn. Lärarna är proffesionella och pedagogiska. Det finns rum för förbättring när det gäller maten. Billigt och bra i elevfiket. Plats för att plugga på håltimmarna i elevfiket och biblioteket.
Bullbullbullanochjag
(5)
En bra skola, lärarna är duktiga och det är lätt att hitta en lösning som fungerar för alla. Miljön är bra och bullar på fredagar!
Rattski
(4)
Bra skola med bra lärare, speciellt matematik- och fysik- lärare. En klar nackdel är att pga få elever så kan det hända att den inriktning du vill gå inte ens blir av. Idrottsutbildningen har bra tränare och schemaläggningen för träningar funkar klockrent. Gott om tid att träna, samt duscha och äta efter träning. Idrottsutbildningen håller g...
Visa hela
Xoxo
(4)
Liten och bra skola. Klasserna är lagom stora vilket gör att elever får den hjälp de behöver utan att glömmas bort. Lärarna ser upp till ens behov och hjälper mer än gärna till med det en behöver hjälp med, även när det inte är lektionstid. Ett minus är väl skollunchen, men samtidigt säljs det bullar varje fredag, så det är ett litet plus. Kan v...
Visa hela
:)
(4)
De allra flesta lärarna är mycket bra, de engagerar sig och vill att vi elever ska lyckas. De är förstående, speciellt när det gäller oss NIU-elever, och när vi måste vara borta från skolan pga tävlingar och träningar. De kan anpassa sig och det leder oftast till att alla blir nöjda. Där med sagt så menar jag inte att man slipper jobba eller får...
Visa hela
Alias
(5)
Bra och lite stressig kurs, precis som det ska vara. Bra gymnasium i helhet.
😃
(5)
Bra tränare på niu skid, bra träningar. Gymnasiet är bra och lärarna är engagerade.
anonym
(4)
Älvsbyns gymnasium är en liten och mestadels trevlig skola. De flesta lärare ställer upp både under och utanför lektionstid. Jag anser att utbildningen varierar beroende på vilken lärare som undervisar.
NyaCat98
(5)
Älvsbyns Gymnasium är en bra skola, man har många olika möjligheter, bra lärare, bra utbildning, positiv miljö och roliga lektioner. #Bullar varje fredag!!
Diktatorn
(4)
Helt okej skola. Bra relation till alla lärare, relativt flexibelt schema och bra mat jämfört med t.ex. Strömbackaskolan. Vi har även ett nyrenoverat elevfik där man även kan sitta och plugga. Nära till allting (butiker o.s.v.). Vi har även ett bra elevråd och den bästa svenskläraren norr om ekvatorn.
mansikka
(3)
Bra skola i helhet, nära till lärare och bra studiemöjligheter. Negativa är att det inte går att välja mellan fler program och att skolmaten är SÄMST!! SKÄRPNING SKOLMATSALENS PERSONAL!! Sätt in någon som vill laga mat istället för de som inte vill och blir tvingade.. Vi på skolan måste bli mätta så att vi kan klara av skoldagen och få bra förut...
Visa hela
Kent-Ola
(5)
Trevlig liten skola med duktiga lärare och intressant undervisning.
D.B
(5)
Ett liten gymnasium där man känner att lärarna har tid att hjälpa. Uppskattade verkligen de lärare jag hade, mycket duktiga och engagerade de såg till varje persons behov! Roligt att höra att de har nya praktiska linjer.
zoor
(5)
Liten skola. Nära till alla lärare. Dom e schyssta!! Såg den tidigare resensionen, vem går samhällsinrikning här? Ingen sån klass nu i alla fall.
X
(1)
Utbildningen är väldigt slapp och det finns ingen tydlig struktur på hur lektioner är planerade. Det är oftast ca 5 min mellan lektionerna vilket skapar en del stress men det som är allr värst är en typ av semi start av lektionen då folk kommer och går fram och tillbaka innan den på riktigt börjar vilket leder till att man inte riktigt får rå me...
Visa hela
Lillamy
(2)
Jag upplever att lärare är lättstötta och ser inte alltid till elevernas bästa. Har haft flera situationer där elever inte ser sig bli behandlade med respekt av personalen.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin