Agnesfrids gymnasium - Utbildningsproffs på väg och i verkstad

Agnesfrids gymnasium är en liten skola med ungefär 300 elever. På Agnesfrids gymnasium blir du inte en i mängden. Här får du de bästa förutsättningarna för att lyckas, både med utbildning och med att få ett bra arbete i framtiden. Skolan ger dig goda kunskaper inom ditt område och en bra övergång till arbetslivet. Det gör man genom att skapa goda relationer mellan dig, dina kamrater och skolans personal.

Kombinationen proffsig yrkesutbildning och trevligt arbetsklimat gör att du kommer trivas på Agnesfrids gymnasium. Skolan satsar på små undervisningsgrupper, moderna undervisningslokaler och verkstäder, och många vuxna att möta och lära av. När du genomfört en utbildning här har du mycket goda utsikter på arbetsmarknaden.

Visa alla utbildningar på Agnesfrids gymnasium

Fordons- och transportprogrammet

Introduktionsprogrammet