Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Agnesfrids gymnasium - Utbildningsproffs på väg och i verkstad

Agnesfrids gymnasium är en liten skola med ungefär 300 elever. På Agnesfrids gymnasium blir du inte en i mängden. Här får du de bästa förutsättningarna för att lyckas, både med utbildning och med att få ett bra arbete i framtiden. Skolan ger dig goda kunskaper inom ditt område och en bra övergång till arbetslivet. Det gör man genom att skapa goda relationer mellan dig, dina kamrater och skolans personal.

Agnesfrids gymnasium har fyra inriktningar: Personbilsmekaniker, Karosseri- och lackering, Lastbil- och mobila maskiner samt Transport.

Kombinationen proffsig yrkesutbildning och trevligt arbetsklimat gör att du kommer trivas på Agnesfrids gymnasium. Skolan satsar på små undervisningsgrupper, moderna undervisningslokaler och verkstäder, och många vuxna att möta och lära av. När du genomfört en utbildning här har du mycket goda utsikter på arbetsmarknaden.

Är du intresserad och vill veta mer om Agnesfrids gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Agnesfrids gymnasium

Välkomna på Öppet hus på Agnesfrids gymnasium

Välkomna till Agnesfrids gymnasium!

Är ni intresserade av fordon- och transportprogrammet kom och besök oss och våra fyra inriktningar: Personbilsmekaniker, Karosseri- och lackering, lastbil- och mobila maskiner samt vår transportinriktning.

Träffa lärare och elever och kom och se våra fina lokaler!

17/11-22 kl. 16.30-19.00

18/1-23 kl. 16.30-19.00

Välkommen!

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Agnesfrids gymnasium.

Andel lärare med leg. och behörighet 2021/22

Antal elever per lärare 2021/22

Agnesfrids gymnasium 9,1

Antal elever på skolan år 2021/22: cirka 230