Utbytesår / High School

AFS Utbytesår - Asien

AFS Interkultur Sverige, i Filippinerna (+5 orter)
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

AFS Utbytesår - Asien

AFS Utbytesår i Asien

Våra program lägger grunden för global förståelse och engagemang hos deltagarna. Därför fokuserar vi på interkulturellt lärande. Erfarenheter på plats kombineras med strukturerad reflektion kring kulturella skillnader, bland annat under de flertal läger som sker under ett utbytesår. Ta chansen och bli en global medborgare du också!

Bli en global medborgare

Bo med en ny familj i ett annat land. Upplev nya traditioner. Ta dig tid att uppskatta, värdera och fördjupa dina perspektiv och insikter om andra kulturer, religioner och viktiga världsfrågor.

Skapa förändring

Öppna dina sinnen för ett nytt sätt att se på världen och hjälp andra att se världen på sättet du upplever den. Bygg broar mellan kulturer genom att skapa livslång vänskap.

Lär dig ett nytt språk flytande

Gå i en ny skola, lär dig ett nytt språk och hitta sätt att knyta an till folk från andra kulturer och bakgrunder – kompetenser du kommer att ta med dig hem och använda under en livstid.

Se nya möjligheter

Upptäck nya saker om dig själv och din plats i världen. Lär dig att vända utmanande situationer till värdefulla möjligheter för att växa och mogna som person.

Destinationer i Asien:

  • Fillipinerna
  • Hong Kong
  • Indien
  • Japan
  • Kina
  • Thailand
Är du intresserad och vill veta mer om AFS Utbytesår - Asien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

AFS Facebook

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

För att bli kontaktad av AFS, fyll i följande uppgifter:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Jakob
05 maj 2016
Fantastisk upplevelse!

Jag var utbytesstudent med AFS i Nya Zeeland 2015 och hade en oförglömlig upplevelse där. Att resa till en okänd världsdel utan att känna någon är en hisnande utmaning men med A...

Visa hela
5/5
Alma Löfgren
05 maj 2016
AFS Latinamerika

Spenderade bästa året i mitt liv i Costa Rica och kom hem med förbättrade kunskaper i både Spanska och Engelska samt mycket mer studiemotivation än innan.

AFS Interkultur Sverige
Gustavslundsvägen 18
16751 Bromma

AFS hjälper världen att lära sig leva tillsammans

En utbildningsorganisation av världsklass, en internationell rörelse som utvecklar och engagerar globala medborgare. AFS är en internationell, ideell organisation som jobbar för fred genom ökad förståelse mellan människor och kulturer genom att erbjuda interkulturella lärandemöjligheter. Det gör vi genom att...

Läs mer om AFS Interkultur Sverige och visa alla program.

Sponsrad