Sök gymnasiepresentationer

Här kan du läsa mer om spännande gymnasieskolor och gymnasieprogram. På Gymnasium.se kan du söka efter både reportage och videor från olika gymnasium. Använd sökformuläret för att hitta det du letar efter.

Tre elever berättar om Sågbäcksgymnasiet

I det här reportaget träffar du Emeli som berättar hur det är att läsa Hotell- och turismprogrammet på Sågbäcksgymnasiet. Du får också träffa Felipe som drömmer om att bli kock i framtiden och Lina som satsar på en framtid som målare.

Fabian berättar om Fordons- och transportprogrammet

Fabian berättar mer om Motorbranschens Tekniska Gymnasium (MTG) i Göteborg, och om hur det är att plugga på Fordons- och transportprogrammet med inriktning mot Lastbil och mobila maskiner!

Ella berättar mer om Fordons- och transportprogrammet

Ella berättar mer om Motorbranschens Tekniska Gymnasium (MTG) i Göteborg, och om hur det är att plugga på Fordons- och transportprogrammet med inriktning mot Lastbil och mobila maskiner!

Lärare Johan berättar om MTG i Göteborg

Lärare Johan berättar mer om Motorbranschens Tekniska Gymnasium i Göteborg!

Mahdi berättar om Teknikprogrammet

Mahdi berättar mer om Lindholmens tekniska gymnasium i Göteborg, och om hur det är att plugga på Teknikprogrammet med inriktning mot Teknikvetenskap!

Linnea berättar om VVS- och fastighetsprogrammet

Linnea berättar mer om Lindholmens tekniska gymnasium i Göteborg, och om hur det är att plugga på VVS- och fastighetsprogrammet!

Lär dig mer om Lindholmens tekniska gymnasium

Lär dig mer om Lindholmens tekniska gymnasium i Göteborg. Stadens tekniska skola!

Lärare Gunhild berättar mer om Vård- och omsorgsprogrammet

Lärare Gunhild berättar mer om Katrinelundsgymnasiet i Göteborg, och om vad man får lära sig på Vård- och omsorgsprogrammet!

Hillary berättar mer om Vård- och omsorgsprogrammet

Hillary berättar mer om Katrinelundsgymnasiet i Göteborg, och om hur det är att plugga på Vård- och omsorgsprogrammet!

Jawid berättar om vård- och omsorgsprogrammet

Jawid berättar mer om Katrinelundsgymnasiet i Göteborg, och om hur det är att plugga på Vård- och omsorgsprogrammet!