Ämne/inriktning

Sök gymnasiepresentationer

Här kan du läsa mer om spännande gymnasieskolor och gymnasieprogram. På Gymnasium.se kan du söka efter både reportage och videor från olika gymnasium. Använd sökformuläret för att hitta det du letar efter.

"Lärarna på Kunskapsgymnasiet Göteborg är jättebra!"

Tatjana läser Ekonomiprogrammet på Kunskapsgymnasiet i Göteborg. "Kunskapsgymnasiet är en mysig skola och jag trivs verkligen bra med både kompisar och lärare." berättar hon. Läs hela reportaget för att få veta mer om hur det är att gå på skolan!

"Kunskapsgymnasiets arbetssätt passar mig"

Matilda läser Naturvetenskapsprogrammet på Kunskapsgymnasiet Globen. Skolan har ett unikt arbetssätt som hon gillar och hon trivs bra i sin klass. I det här reportaget får du veta mer om hur det är att vara elev på skolan.

Personbilsteknik på Yrkesplugget

Hur är det att läsa Personbilsteknik på Yrkesplugget? Det får du veta mer om i den här videon.

Bygg- och anläggningsprogrammet på Yrkesplugget

Kolla in den här videon och lär dig mer om hur det är att vara elev på Bygg- och anläggningsprogrammet på Yrkesplugget.

Läs Transportteknik på Yrkesplugget

Läs MC-Teknik/MC-mekaniker på Yrkesplugget

Information om gymnasieutbildning och till ett riktigt kul och intressant framtidsarbete.

Skolan med klättring och skidåkning på schemat

Tänk dig att få ha klassrummet ute i vacker natur minst två gånger i veckan. Tänk dig att ha ämnen som paddling, cykling, klättring eller fiske på schemat. På Älvdalens Utbildningscentrum är detta verklighet för eleverna som läser utbildningar som Äventyrsguide och Sportfiskeguide. I det här reportaget får du möta två av skolans elever som berättar hur det är att gå på skolan.

Reklamfilm för Bessemerskolan

NTI Gymnasiet

Burak, Emelie och Fanny pluggar på Berga Naturbruksgymnasium

Klicka här för att läsa hela reportaget

Burak läser Lantbruk, Emelie läser på Hästinriktningen och Fanny på Hästinriktningen med profil mot Djursjukvård, och de går sista året på Berga Naturbruksgymnasium. Här kan du läsa om hur de upplever skolan och vilka framtidsplaner de har.

På Berga Naturbruksgymnasium får du plugga och arbeta praktiskt olika djur, direkt på skolan. Du har även möjligheten att bo på internat i skolan där du kan träffa vänner, delta i aktiviteter och få hjälp med studierna.

Available educations