Sök gymnasiepresentationer

Här kan du läsa mer om spännande gymnasieskolor och gymnasieprogram. På Gymnasium.se kan du söka efter både reportage och videor från olika gymnasium. Använd sökformuläret för att hitta det du letar efter.

Välkommen till Apelrydsskolan

Intresserad av att studera på en internatskola i Båstad? Apelrydsskolan är ett skola på den Skånska västkusten med mycket goda omdömen där du kan kombinera dina studier med både Padel och Tennis!

Hanna, Sakhi och Felicia berättar om Strömkullegymnasiet

Hanna, Sakhi och Felicia berättar mer om Strömkullegymnasiet i Bengtsfors!

Tjejer & Teknik: Clara Ivarsson

I vår nya del av artikelserien Tjejer & Teknik berättar Clara om hur det är att gå teknikprogrammet på Skanskagymnasiet och om sin spännande praktik som arbetsledare för bygget av Hisingbron i Göteborg!

Språkresor till Malta!

Åk till Malta med ESL och bli bättre på Engelska! Lär dig mer om ett nytt språk samtidigt som du får ta del av en ny kultur!

Alec och Rebecca pluggar på INIT Stockholm

Alec vill studera en teknisk utbildning utomlands i framtiden och tyckter att INIT's naturvetenskapliga program med IT och engelska passar honom bra. Rebecca går ekonomiprogrammet och trivs mycket bra.

Hanna, Cassie och Erfan berättar om S:t Martins Gymnasium

Hanna, Cassie och Efram läser helt olika utbildningar på samma skola! Hanna läser andra året på Hantverksprogrammet med inriktning Textil design. Cassie pluggar tredje året på på Bygg- och anläggningsprogrammet inriktning Måleri och Efran går fordonsprogrammet inriktning personbil på år 2.

Hur arbetar Sjölins Gymnasium med case?

Här berättar en av våra elever hur det går till när man jobbar med Case på Sjölins Gymnasium.

Följ Kamil som studerat på WHGY i Gimo

Kamil Sheikh är 21 år och utbildade sig till CNC-operatör på WHG 2011-2014. Idag jobbar han vid en fräsmaskin på GVP3 på Sandvik Coromant i Gimo.

Lär dig mer om Wilhelm Haglunds Gymnasium

Är du intresserad av att studera en praktisk utbildning där du både får möjligheten till arbete efter gymnasiet men även chansen att studera vidare på högskola eller universitet? På Wilhelm Haglunds Gymnasium studerar du på Industritekniska programmet och kan läsa till kurser som ger dig samma behörighet som Teknikprogrammet!

Vill du veta mer om Plusgymnasiet Stockholm?

Lär dig mer om Plusgymnasiet i Stockholm!