Sök gymnasiepresentationer

Här kan du läsa mer om spännande gymnasieskolor och gymnasieprogram. På Gymnasium.se kan du söka efter både reportage och videor från olika gymnasium. Använd sökformuläret för att hitta det du letar efter.

Pamela pluggar natur på INIT Göteborg

Klicka här för att se hela reportaget International IT College of Sweden Gö...

Pamela är 17 år och studerar Naturvetenskapsprogrammets tredje år på INIT College, (International IT College of Sweden) i Göteborg. Hon berättar att det är lätt att få vänner på skolan och att lärarna verkligen bryr sig om eleverna. Pamela berättar mer om skolan i det här reportaget.

En film om Lunds dans- och musikalgymnasium

Melissa Mira pluggade natur på INIT

klicka här för att se hela reportaget International IT College of Sweden.

Efter att ha pluggat naturvetenskapsprogrammet på International IT College of Sweden är Melissa idag läkarstudent på Karolinska Institutet. Hon minns hennes tid på INIT som spännande och uppskattade speciellt möjligheten att få åka till London på språkresa och att äta skollunch på restaurang varje dag.

"Lärarna på Kunskapsgymnasiet Göteborg är jättebra!"

Tatjana läser Ekonomiprogrammet på Kunskapsgymnasiet i Göteborg. "Kunskapsgymnasiet är en mysig skola och jag trivs verkligen bra med både kompisar och lärare." berättar hon. Läs hela reportaget för att få veta mer om hur det är att gå på skolan!

"Kunskapsgymnasiets arbetssätt passar mig"

Matilda läser Naturvetenskapsprogrammet på Kunskapsgymnasiet Globen. Skolan har ett unikt arbetssätt som hon gillar och hon trivs bra i sin klass. I det här reportaget får du veta mer om hur det är att vara elev på skolan.

Personbilsteknik på Yrkesplugget

Hur är det att läsa Personbilsteknik på Yrkesplugget? Det får du veta mer om i den här videon.

Bygg- och anläggningsprogrammet på Yrkesplugget

Kolla in den här videon och lär dig mer om hur det är att vara elev på Bygg- och anläggningsprogrammet på Yrkesplugget.

Läs Transportteknik på Yrkesplugget

Läs MC-Teknik/MC-mekaniker på Yrkesplugget

Information om gymnasieutbildning och till ett riktigt kul och intressant framtidsarbete.

Skolan med klättring och skidåkning på schemat

Tänk dig att få ha klassrummet ute i vacker natur minst två gånger i veckan. Tänk dig att ha ämnen som paddling, cykling, klättring eller fiske på schemat. På Älvdalens Utbildningscentrum är detta verklighet för eleverna som läser utbildningar som Äventyrsguide och Sportfiskeguide. I det här reportaget får du möta två av skolans elever som berättar hur det är att gå på skolan.