Sök gymnasiepresentationer

Här kan du läsa mer om spännande gymnasieskolor och gymnasieprogram. På Gymnasium.se kan du söka efter både reportage och videor från olika gymnasium. Använd sökformuläret för att hitta det du letar efter.

Plugga i Storbritannien

Träffa Merle från Tyskland och Ivy från Holland som bor i Southport i Storbritannien hos en värdfamilj. Tillsammans på stranden och på baksidan så har de lärt sig att inbland har även små städer allt som du behöver i livet.

Plugga på Irland

Träffa Lena från Tyskland, medlem i EF:s "Student Video Crew", som spenderade hennes utbytesår i County Galway på Irland.

High School Exchange Year med EF

Lär dig mer om EF High School Exchange Year

Studera utomlands!

Lär dig mer om EF High School Exchange Year

My berättar om Realgymnasiet i Helsingborg

My Stevenson är 17 år och pluggar Naturbruksprogrammet med inriktning mot Natur och äventyr på Realgymnasiet i Helsingborg.

Elise, Manfred och Molly berättar om Nils Holgerssongymnasiet

Elise Hansson är snart 18 år och läser Fordons- och transportprogrammet, inriktning Transport. Manfred är 17 år och läser Bygg- och anläggningsprogrammet, inriktning Anläggningsfordon. Molly är 16 år och läser på Naturbruksprogrammet, inriktning Djur.

Välkommen till VBU!

VBU är en certifierad FN-skola, flera av skolans program har en internationell profil. Skolorna erbjuder rabatt på språkresor, kurser i nio utländska språk. Skolrestaurangerna på deras fyra skolor serverar god egenlagad mat.

VBU är certifierat Teknikcollege och Vård- och omsorgscollege, vilket för eleven innebär bland annat garanterat sommarjobb efter första läsåret inom dessa branscher. Här garanteras moderna utbildningar utformade efter de behov som finns på arbetsmarknaden.

VBU erbjuder elva idrottsprofiler inom Lokal idrottsprofil och kan erbjuda fler. Eleverna har tillgång till idrottshall, med gym och bastu även på fritiden.

Välkommen till VBU-gymnasiet, det självklara valet!

ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm

Film om ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm som öppnar upp till hösten 2017!

Välkommen till Rytmus Malmö

Du som tänker börja på Rytmus har gett dig själv möjligheten att odla ditt musikintresse samtidigt som du håller dörren öppen för alla möjliga studie- och yrkesbanor. Under dina tre år på Rytmus är du klasskamrat med framtidens musiker och artister men även framtidens jurister, journalister, brandmän och entreprenörer.

"Möjlighet att utvecklas inom ridning på skoltid"

Ella läser Naturbruksprogrammet, inriktning häst på Realgymnasiet Malmö. I det här reportaget får du läsa mer om hennes gymnasietid.