Sök gymnasiepresentationer

Här kan du läsa mer om spännande gymnasieskolor och gymnasieprogram. På Gymnasium.se kan du söka efter både reportage och videor från olika gymnasium. Använd sökformuläret för att hitta det du letar efter.

VVS- och fastighetsprogrammet - Maxat med möjligheter!

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm

Yrkesambassadörerna: Emma & Ylva

Träffa Emma och Ylva som valde gymnasium efter sina favoritämnen i grundskolan. De båda började plugga på Hantverksprogrammet på S:t Eriks gymnasium, men med helt olika yrkesutgångar.

INIT Skolpresentation 2019

Är du intresserad av att studera med fokus på IT och engelska? Då borde du kolla in INIT - International IT College of Sweden i Stockholm. Se videon där deras skola presenteras!

Skogsgymnasiet

Undrar du hur det känns att fälla träd med stora maskiner, eller vad som händer med timret när de kommer från skogen till sågverket? 🌲 Häng med eleverna på Skogsgymnasiet ut på några vanliga skoldagar så får du svaret 👊

Tjejer & teknik: Maja Pålsson

Vi på gymnasium.se vill med vår artikelserie Tjejer & Teknik inspirera unga tjejer att plugga en teknisk linje. I den här delen av tjejer & teknik har vi träffat Maja som läser flygteknikutbildningen på en internatskola.

Utbytesstudent i USA

Upplev den fantastiska high school-andan som utbytesstudent i USA! Sportturneringar, spännande aktiviteter, individuella scheman och massor av annat roligt! Lär dig mer om Explorius utbytesår här!

Tjejer & teknik: Emma Nord

Läs mer här! Nacka gymnasium

"Det var så kul, det kändes verkligt. Att vi får göra riktiga projekt. Att det som vi gör spelar roll och att det är detta vi kommer göra i framtiden"

Maya Johnsson pluggar Natur på CyberGymnasiet

Maya Johnsson är 17 år och studerar det andra året av Naturvetenskapsprogrammet på CyberGymnasiet i Göteborg.

Medlemslogin