Sök gymnasiepresentationer

Här kan du läsa mer om spännande gymnasieskolor och gymnasieprogram. På Gymnasium.se kan du söka efter både reportage och videor från olika gymnasium. Använd sökformuläret för att hitta det du letar efter.

Elever berättar om varför de trivs så bra på St Martins Gymnasium!

Elever som läser Finsnickeri, Frisör, Textil Design och Personbil berättar om varför de trivs bra på S:t Martins Gymnasium!

Välkommen till Anna Whitlocks gymnasium

Välkommen till Stockholms nyaste och största gymnasium!

Nadine pluggar Samhällsvetenskap på Grillska Gymnasiet Uppsala

Nadine pluggar på Samhällsvetenskapsprogrammet på Grillska Gymnasiet Uppsala. Läs mer om hur Nadine tycker det är att plugga på gymnasiet och varför hon valde just Grillska Gymnasiet.

Ellen pluggar Ekonomiprogrammet på Grillska Gymnasiet i Eskilstuna

Ellen pluggar på Ekonomiprogrammet på Grillska Gymnasiet i Eskilstuna! Läs intervjun med Ellen för att lära dig mer om hur det är att plugga på gymnasiet och varför Ellen valde just Grillska Gymnasiet!

Oskar pluggar på Barn- och fritidsprogrammet på Grillska Stockholm

Oskar pluggar på Barn- och fritidsprogrammet på Grillska Gymnasiet i Stockholm! Läs intervjun med Oskar och lär dig mer om hur det är att plugga på Grillska Gymnasiet!

Alice berättar om Grillska Sundbyberg

Alice pluggar på Grillska Gymnasiet i Sundbyberg! Läs om hur det är att plugga Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Grillska Gymnasiet!

Andreas och Joel pluggar på Grillska Gymnasiet Örebro

Andreas och Joel studerar på Grillska Gymnasiet i Örebro! Läs intervjuerna med de båda där de berättar om hur det är att studera på Grillska Gymnasiet.

Sjölins Örebro

Vilka utbildningar finns på Sjölins?

Sjölins Göteborg

Hur arbetar man i case på Sjölins?

Sjölins Kungsholmen

Vilka utbildningar finns på Sjölins?