Sök gymnasiepresentationer

Här kan du läsa mer om spännande gymnasieskolor och gymnasieprogram. På Gymnasium.se kan du söka efter både reportage och videor från olika gymnasium. Använd sökformuläret för att hitta det du letar efter.

Vad är Life Science?

Vad är Life Science? Kolla in filmen från Franklins Gymnasium om de otroliga upptäckterna som nu möjliggörs genom ny forskning. Missa inte möjligheten till gymnasiestudier mitt i Mölndals centrums nya Life Science-kluster!

Vill du jobba med barn?

Vill du ha världens roligaste jobb direkt efter studenten? Eller plugga vidare? Pedagogikcollege är en gymnasial yrkesutbildning på Midsommarkransens gymnasium inom ramen för barn- och fritidsprogrammet. Efter studenten kan du få jobb direkt efter examen som barnskötare och elevassistent! Eller så plugga vidare till exempelvis förskolelärare.

Vad hände efter Rytmus?

Dags för ditt gymnasieval? Det går bra för våra elever. Musiksverige är fullt av artister och musiker med bakgrund från Rytmus musikgymnasium. Bredden inom vårt program är dessutom en bra start för dig som inte siktar mot musikyrken.

Häng med oss - Jämtlands Gymnasium

Häng med oss och spana in våra gymnasieprogram på Jämtlands Gymnasium. Vi besöker alla våra 18 program plus RIG och NIU där ni får en inblick i vår vardag.

Häng med oss - Vård- och omsorgsprogrammet

Jämtlands Gymnasium presenterar Vård- och omsorgsprogrammet!

Häng med oss - Barn- och fritidsprogrammet

Jämtlands Gymnasium presenterar Barn- och fritidsprogrammet!

Häng med oss - Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Jämtlands Gymnasium presenterar Restaurang- och livsmedelsprogrammet!

Häng med oss - Industritekniska programmet

Jämtlands Gymnasium presenterar Industritekniska programmet!

Häng med oss - Bygg- och anläggningsprogrammet

Jämtlands Gymnasium presenterar Bygg- och anläggningsprogrammet!

Häng med oss - El- och energiprogrammet

Jämtlands Gymnasium presenterar El- och energiprogrammet!