Quiz: Det visste du inte om svenska skolan!
EMG
Så hanterar du dina prestationskrav Kan du inte läsa mejlet, klicka här.
Quiz: vad kan du om skolhistoria?
Quiz: vad kan du om skolhistoria?
I årets sista nyhetsbrev delar vi med oss av ett roligt quiz: vad kan du egentligen om svenska skolan? Quizet består av 10 faktafrågor som testar dig i både nutida och dåtida historia om skolan.

Är du en högpresterande elev som lägger ner mycket energi och tid på ditt skolarbete? Vi delar med oss av tips om hur du kan nå din fulla potential – samtidigt som du mår bra!

Vi vill även slå ett slag för vår årliga tomtejakt på gymnasium.se! Det har gömt sig en tomte bland våra program på sajten. Leta reda på tomten för din chans att vinna ett presentkort på Nextory, Readly, Akademibokhandeln eller Barncancerfondens Gåvobrev till ett värde av 300 kronor! För att vinna måste du klicka på tomten och fylla i ett kort formulär där du motiverar varför just Du ska vinna! En ledtråd är Teknikprogrammet...
Trevlig julläsning!
teamet bakom gymnasium.se
 
Skolor vi rekommenderar!
 
 
» Academy of Music and Business
En unik spetsutbildning inom musik
En unik spetsutbildning inom musik
Academy of Music and Business (AMB) är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik där du får blanda musikskapande med företagande och entreprenörskap. AMB finns i Tingsryd och Vara. Skolan har allt som man kan önska sig i ett optimalt utbildningscentra inriktat på musik, musikproduktion och entreprenörskap.
    Läs mer!    
 
Våra 4 decemberfavoriter!
 
 
Månadens Yrke: Gymnasieingenjör
 
Så hanterar du dina prestationskrav
 
Quiz: vad kan du om skolhistoria?
 
Till tävlingen - hitta tomten!
 
 

Avregistrera