Tips inför gymnasiemässorna!
EMG
Här är stipendierna du kan söka! Webbversion
Nu närmar sig gymnasievalet!
Planerar du att gå på en av höstens alla gymnasiemässor? Då har vi tipsen för dig! Vi har listat vad som är bra att tänka på inför, under och efter mässan.

För dig som är i behov av lite extra pengar under din studietid föreslår vi att du läser artikeln om vilka stipendier du kan söka och hur du gör för att skriva en bra ansökan!

gymnasium.se har tillsammans med branschorganisationerna startat ett nytt koncept – Månadens Yrke! Tanken är att ni ska få en större inblick i de olika yrkena. Först ut är målare!

Och här är gymnasieprofilerna du inte trodde fanns... Vad sägs om att läsa till influencer eller cirkusartist? Nu kan du det!

Luta dig tillbaka och låt dig inspireras!

Trevlig läsning!
gymnasium.se
 
Skolor vi rekommenderar!
 
Aprendere skolor - VTG, OG och MSG
Aprendere skolor är en utbildningskoncern med skolor inom flera skolformer. I Gustavsberg på Värmdö finns Värmdö Tekniska Gymnasium (VTG) som utbildar inom Bygg, El, Fordon, VVS och Teknik. I Örnsberg ligger Odengymnasiet (OG) som erbjuder Sam-Media, Teknik-Info/media och HV- Frisör och Stylist. Aprenderes ”snabbaste” gymnasium är Motorsportgymnasiet (MSG) i Småland där framtidens racingmekaniker utbildas.

Klicka på skolans namn i texten för att läsa mer.
 
Thorildsplans gymnasium
Thorildsplans gymnasium är en populär skola i Stockholms innerstad, alldeles intill tunnelbanestationen Thorildsplan. Kunskap, kreativitet, kvalitet, trygghet och studiero genomsyrar utbildningarna. Genom en varierad undervisning stimuleras du att bli aktiv, nyfiken och motiverad! Thorildsplans gymnasium vill erbjuda dig som elev bästa tänkbara gymnasieutbildning.
    Utvecklas här!    
 
Europaskolan Strängnäs
Vill du bli väl förberedd för högskolan och framtidens jobb, både i Sverige och andra länder? Europaskolan Strängnäs är en friskola för dig som vill lite mer. Här lär du inte bara för skolan utan för livet. Att redan i gymnasiet ha kontakt med övriga Europa, näringslivet och högskolan öppnar många dörrar. Låt Europaskolan Strängnäs ge dig nyckeln! Varmt välkommen till skolans Öppet hus den 9 november!
    Läs mer här!    
 
 
Våra 5
oktoberfavoriter!
 
 
 
 
 
 

Avregistrera