Tips som boostar din studiemotivation! ☼
EMG
Se vilka skolor som har lediga platser kvar! Webbversion
Vi boostar din pluggmotivation!
En hösttermin som är i full gång och prov som avlöser varandra kan göra vem som helst lite trött. Lugn, vi har tipsen på hur du kan öka din studiemotivation. Vi lovar, i slutändan kommer det vara värt den energi du lägger på dina studier!

För dig som kanske känner att ditt gymnasieval inte blev riktigt rätt har vi även en lista på skolor som har lediga platser kvar. Gör en intresseanmälan för att komma i kontakt med skolan du vill byta till!

Och om du inte vill konkurrera med en robot om ditt framtida jobb ska du definitivt ta del av artikeln om yrken som kan komma att ersättas med artificiell intelligens...

Trevlig läsning!
gymnasium.se
 
Skolor vi rekommenderar!
 
International IT College of Sweden
International IT College of Sweden är innerstadsskolan där du får lärarledd undervisning som ger dig avancerade språk- och IT-kunskaper och möjlighet till internationella examina. Delar av utbildningen sker på avancerad engelska och du har möjlighet att åka på språkresa till London och ta Cambridge-certifikat.
    Läs mer om INIT!    
 
Apelrydsskolan
En av Sveriges högst rankade skolor! Att eleverna är så nöjda är inte konstigt - på Apelryd får du en oslagbar gymnasietid på internat vid havet i Båstad. Välj mellan spännande utbildningar som Global management, spetsutbildning inom mode, fotografering och mycket annat. Dessutom låga internatpriser!
    Internat i Båstad? Ja tack!    
 
STS Education
Gå på high school utomlands! Är du mellan 14-18 år kan du plugga utomlands som utbytesstudent under 1-2 terminer. Du får inte bara uppleva det fantastiska med att resa, du kommer även växa som person, lära dig nya saker och få ett ökat självförtroende. Att utbilda dig utomlands kan bli det bästa du gjort och en språngbräda ut i livet! Klicka här för att se alla länder och skolor du kan välja bland.
    Läs om länder att välja bland!    
 
S:t Eriks gymnasium
På S:t Eriks gymnasium hittar du en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum. För S:t Eriks gymnasium är trygghet, tydlighet och gemenskap viktigt. Det lägger grunden för att du ska lyckas i din utbildning. Skolan finns mitt på Kungsholmen i centrala Stockholm. Välkommen till S:t Eriks gymnasium!
    Få mer information!    
 
Skanskagymnasiet
På Skanskagymnasiet läser du ett unikt Teknikprogram med inriktningen Samhällsbyggande och miljö. Nära koppling till verkligheten och praktik på Skanska. Var med och bygg framtidens samhälle.
    Läs mer om programmet!    
 
Våra 4
septembertips!
 
 
 
 
 
 

Avprenumerera