Tips för skolstarten!
EMG
Ångrar du ditt gymnasieval? Webbversion
Nu kickar vi igång höstterminen!
I terminens första nyhetsbrev har vi valt att samla matnyttig information för skolstarten. Kanske undrar du hur du kan förbättra din studieteknik eller vilka möjligheter det finns om du vill byta gymnasium?

Vi presenterar även en nyhet på sajten om hur du kan filtrera din sökning på antagningspoäng. Och vad heter egentligen gymnasium på engelska? Vi reder ut begreppen!

Nu kör vi!
gymnasium.se
 
Vårt tips på språkresor!
 
STS Education
Att åka på språkresa är roligt, lärorikt och utvecklande, så låt ditt barn åka utomlands på egen hand nästa sommar! Om du bokar senast den 2/9 så sparar du nu 3000 kr. Dessutom – du behöver inte betala förrän nästa år!
Under språkresan träffas ungdomar från hela världen, de förbättrar sina språkkunskaper och skapar minnen för livet.

Nu har vi även nya resmål som till exempel Santa Barbara, Queensland, Edinburgh, Work & Study i Malta samt Brighton by train.
    Språkresor som skapar minnen för livet!    
 
Skolor vi rekommenderar
 
NTI Gymnasiet
NTI Gymnasiet utbildar för en digital värld. Välj en utbildning som är aktuell i framtiden. Med IT och digitalisering som fokus i alla våra utbildningar blir du väl förberedd för framtiden.
    Läs mer här!    
 
Kunskapsgymnasiet
På Kunskapsgymnasiet får du gedigna ämneskunskaper och blir väl förberedd för högre studier. Genom vår studiecoachning och ledarskapsutveckling kommer du ta steget mot att leda dig själv och andra.
    Utvecklas här!    
 
Lästips för skolstarten!
 
 
 
 
 

Avprenumerera