Internattips och tidsplan för gymnasiestart
EMG
Hitta alla skolor som erbjuder internat här! Webbversion
När får du ditt antagningsbesked?
Antagningsbesked till gymnasiet kan skilja sig mellan olika städer - har du koll på när just du får ditt antagningsbesked? Scrolla ner i nyhetsbrevet för att se vad som gäller för dig! Har du fått ett F i betyg så har vi sammanställt information om hur du gör för att komma in på gymnasiet ändå. Längst ner i nyhetsbrevet hittar du även andra viktiga datum som kan vara bra att hålla koll på inför din start på gymnasiet.

Är du sugen på att börja på en internatskola?
Längst ner kan du klicka dig vidare till vårt sök för att hitta alla gymnasieskolor i Sverige erbjuder internat!

Lycka till!
gymnasium.se
   
 
Apelrydsskolan
Apelrydsskolan
En av Sveriges högst rankade skolor! Att eleverna är så nöjda är inte konstigt - på Apelryd får du en oslagbar gymnasietid på internat vid havet i Båstad. Välj mellan spännande utbildningar som Global management, spetsutbildning inom mode, fotografering och mycket annat. Dessutom låga internatpriser!
    Internat i Båstad? Ja tack!    
 
 
Flygteknikcenter Ljungbyhed
Flygteknikcenter Ljungbyhed
Flygteknikcenter Ljungbyhed utbildar framtidens flygmekaniker och flygtekniker. Det är flygmekaniker och flygtekniker som underhåller, reparerar och även tillverkar flygplan, flygplansmotorer samt helikoptrar. På Flygteknikcenter kan du gå en unik riksrekryterande utbildning till flygmekaniker. Alla antagna erbjuds rum på skolans elevboende.
    Jag vill bli flygtekniker!    
 
Våra 4
junifavoriter
 
Antagning till gymnasiet
 
Tidsplan för gymnasiet
 
F i betyg
 
Skolor med internat
 

Avprenumerera