Så här hittar du ett sommarjobb!
EMG
Och vad kan du bli efter din gymnasieutbildning? Webbversion
Nu har många av er fått besked om den preliminära antagningen. Är du osäker på vad nästa steg blir? Till dig har vi har samlat all information du behöver om antagning till gymnasiet. Vi har även information om hur det fungerar med lärlingsutbildningar, mer om detta hittar du om du scrollar längst ner i nyhetsbrevet!

Det är likaså hög tid att börja tänka på sommarjobb. Detta kan vara ett perfekt tillfälle för dig att prova att arbeta med något inom det område du vill studera! Spana in vår yrkesguide och läs mer om vart din studietid kan leda efter gymnasiet. Men! Det kan vara klurigt att veta vad man ska skicka med i sitt jobbsökande. Den här väldigt nyttiga informationen kan du, precis som de andra två artiklarna, hitta längst ner i nyhetsbrevet!

Lycka till!
gymnasium.se
   
 
Apelrydsskolan
Apelrydsskolan
En av Sveriges högst rankade skolor! Att eleverna är så nöjda är inte konstigt - på Apelryd får du en oslagbar gymnasietid på internat vid havet i Båstad. Välj mellan spännande utbildningar som Global management, spetsutbildning inom mode, fotografering och mycket annat. Dessutom låga internatpriser!
    Internat i Båstad? Ja tack!    
 
 
Thorildsplans gymnasium
Thorildsplans gymnasium
Thorildsplans gymnasium är en populär skola i Stockholms innerstad, alldeles intill tunnelbanestationen Thorildsplan. Kunskap, kreativitet, kvalitet, trygghet och studiero genomsyrar utbildningarna. Genom en varierad undervisning stimuleras du att bli aktiv, nyfiken och motiverad! Thorildsplans gymnasium vill erbjuda dig som elev bästa tänkbara gymnasieutbildning.
    Utvecklas här!    
 
 
Fryshuset Gymnasium
Fryshusets gymnasium
Fryshuset Gymnasium förenar utbildning med passionerade intressen. Våra program är HA, EK, SA, NA, ES och IM. Vi har också gymnasiesärskola och specialpedagogisk profil AST på NA, ES och IMIND.
    Hitta din passion här    
 
 
MediaGymnasiet
Media Gymnasiet
En kreativ skola - mitt i Nacka Strand. Hos oss kan du välja mellan Samhällsvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Högskoleförberedande utbildningar där kreativitet, estetik och teknik är naturliga byggstenar i alla lärprocesser. Här får du möjlighet att bli ditt bästa jag. Välkomna på infokväll 24 april mellan 17.00 och 19.30
    Läs mer här!    
 
Våra 4
Aprilfavoriter
 
 
 
 
 

Avprenumerera