Tips inför gymnasiemässa & Öppet hus!
Tips inför gymnasiemässa och Öppet hus!
Gymnasium.se

Dags att gå på gymnasiemässa och Öppet hus!

Under oktober och november finns det mängder av gymnasiemässor över hela landet att gå på. I det här nyhetsbrevet listar vi datum för gymnasiemässor och ger tips på hur du kan förbereda dig för att gå på mässa. Du får även tips på frågor att ställa till skolor när du går på Öppet hus. Utöver det får du förslag på spännande gymnasieutbildningar och mycket annat. Trevlig läsning!
Thorildsplans gymnasium
Thorildsplans gymnasium
Ett av Stockholms populäraste gymnasier!
Thorildsplans gymnasium är en attraktiv skola på Kungsholmen med fem gymnasieprogram och tio inriktningar. Kunskap, kreativitet, kvalitet, trygghet och studiero genomsyrar utbildningarna. Genom en varierad undervisning stimuleras du att bli aktiv, nyfiken och motiverad!
Vi syns på gymnasiemässan den 20-22 oktober!
Academy of Music and Business
Academy of Music and Business
AMB – Creativity never sleeps
AMB är en riksrekryterande gymnasieutbildning i Tingsryd som vill förmedla vikten av att bygga ett eget varumärke, blomma ut i sin kreativitet samt öka sin förståelse kring immaterialrätt. AMB har regelbundna föreläsningar av toppaktörer i branschen.
Välj mellan ES: Musikproduktion, Entreprenör och Artist/Musiker.
Utbildas i trav på Axevalla
Utbildning i Trav
Utbildas i trav av eliten på Axevalla!
På Axevalla hästcentrum ges en ny satsning där du erbjuds rid-och travutbildning på elitnivå. Här samlas många områden inom hästsport, som forskning, näring och utbildning, på en och samma plats. Satsningen är den första i sitt slag i landet och utbildningen ges inom naturbruksprogrammet.
Läs en unik hästutbildning på Naturbruksskolan Sötåsen och Axevalla!
Scandinavian School of Brussels
Scandinavian School of Brussels
Svenskt gymnasium med slottsboende
På Scandinavian School of Brussels i Waterloo blir din gymnasietid en upplevelse och ett minne för livet. Bo på vårt slott i en miljö med hög puls där Europas framtid formas. Här finns allt man kan tänka sig för att variera intensiva studier med fritid. Välkommen till SSB- en unik gymnasieupplevelse!
International IT College of Sweden
International IT College of Sweden
Den kvalitativa innerstadsskolan
International IT College of Sweden har hög undervisningskvalité, ambitiösa elever, samt läge vid Odenplan med lunchkort till 20 innerstadsrestauranger. Eleverna får gå språkkurs i London, ta Cambridge-certifikat i engelska och studera avancerad IT. Ett självklart förstahandsval!
Välj mellan EK, ES/media NA, SA & TE.
S:t Eriks gymnasium i Stockholm
Möjligheternas skola
På S:t Eriks gymnasium centralt mitt i stan står kreativitet och kunskap i centrum.
S:t Eriks utbildar inom estetiska programmet, el- och energi-, hantverks-, naturvetenskaps- och samhällsvetenskapsprogrammet. Vi har även yrkesinriktad vuxenutbildning, språkintroduktion och en gymnasiesärskola.
Apelrydsskolan
Apelrydsskolan
Bo på internat och läs din drömutbildning
4,9 av 5. Det är snittbetyget på Apelrydsskolans 51 recensioner på Gymnasium.se. Att eleverna är så nöjda är inte konstigt - på Apelryd får du en oslagbar gymnasietid på internat vid havet i Båstad. Välj mellan spännande utbildningar som Global management, spetsutbildning inom mode, fotografering och mycket annat. Sök nu!
Tips inför mässor och Öppet hus!
Nu i oktober och november är det gymnasiemässa på många orter i Sverige och vi vill därför dela med oss av våra bästa tips för hur du maxar ditt besök på gymnasiemässan. Du får dessutom tips på bra frågor att ställa till skolorna på mässan och på Öppet hus.
Gymnasiemässor hösten 2016
Nu är det dags för höstens gymnasiemässor! Gymnasium.se hjälper dig hålla kolla på när det är mässa just där du bor. Här har vi listat datum för gymnasiemässor över hela landet.
Frågor och svar inför ditt gymnasieval
Har du något du funderar över inför ditt gymnasieval? Då är du inte ensam! Spana in vår Frågor och svar-sektion på Gymnasium.se. Här hittar du svar på vanliga frågor, kan ställa en fråga till vår SYV, diskutera i vårt forum eller se video med veckans SYV-fråga.
Inspiration för framtiden
Du har väl inte missat sektionen Framtidens jobb på Gymnasium.se? Här hittar du bland annat information om vilka jobb som finns i olika branscher, praktik/APL, vilka yrken som ger goda chanser till jobb och en hel del annan inspiration inför gymnasievalet!
Hitta ditt gymnasium!

Visa webbversion | Avregistrera