Tips för en härlig sommar! ☼
Glad Sommar önskar Gymnasium.se
Gymnasium.se

Glad Sommar önskar Gymnasium.se

Nu är sommaren här på riktigt och vi vill därför dela med oss av några kul tips som du kan fylla din tid med under ledigheten. I det här nyhetsbrevet tipsar vi därför om en rolig nyhet på Gymnasium.se, 10 härliga aktiviteter du kan hitta på under sommarlovet, utlandsstudier och sektionen Framtidens jobb. Trevlig läsning!
Veckans SYV-fråga - nyhet på Gymnasium.se
Nyhet! Veckans SYV-fråga
En rolig nyhet på Gymnasium.se är att vår SYV Anders nu svarar på en fråga via video varje vecka. Varje vecka besvaras en aktuell fråga som har med gymnasievalet eller gymnasieskolan att göra.
Tio tips på härliga sommarlovsaktiviteter
10 härliga sommarlovsaktiviteter
Har du massor av tid att hitta på roliga saker nu när sommarlovet är här? Men inte så mycket pengar att göra av med? Spana in vår artikel där vi delar med oss av 10 härliga aktiviteter du kan hitta på nu under sommarlovet som inte kostar skjortan.
Utlandsstudier på Gymnasium.se
Sommar, sol och utlandsstudier
Sommar och sol och ett perfekt tillfälle att planera för att plugga utomlands eller åka på en språkresa. Genom att plugga utomlands får du förbättrade språkkunskaper, men också minnen för livet. Upptäck andra länder, nya kulturer och träffa människor från hela världen.
Framtidens jobb
Framtidens jobb
Kolla in sektionen Framtidens jobb på Gymnasium.se! Här hittar du bland annat information om vilka jobb som finns i olika branscher, praktik/APL, vilka yrken som ger goda chanser till jobb och en hel del annan inspiration inför gymnasievalet!
Hitta ditt gymnasium!

Visa webbversion | Avregistrera