Tips för omvalet & hur du fixar sommarjobb!
Tips på gymnasieskolor, var du hittar sommarjobb & mycket mer!
Gymnasium.se

Slutspurten innan sommaren är här!

För en del av er pågår omvalet till gymnasiet fortfarande och till er har vi tips på skolor där du kan kombinera studier med ditt intresse och som ger dig mängder av möjligheter. För er som är klara med gymnasievalet ger vi lite tips på hur du fixar sommarjobb och var du ska leta efter ett sommarjobb i sista minuten. Du kan även läsa en krönika om utanförskap och klicka in dig på sektionen Framtidens jobb på Gymnasium.se.
Trevlig läsning!
Fryshuset gymnasium
Fryshuset gymnasium
Kombinera studier med det du älskar!
Kombinera din utbildning med ett passionerat
intresse. Välj mellan Basket, Dans, Musik, Bild & form, Entreprenörskap, Grönt entreprenörskap, Skate, Skrivare, Teater och Speldesign.

Fryshusets Gymnasium erbjuder de nationella programmen EK, ES, ES-AST, HA, NA, SA och IM.
S:t Eriks gymnasium
S:t Eriks gymnasium i Stockholm
Möjligheternas skola
På S:t Eriks gymnasium centralt mitt i stan står kreativitet och kunskap i centrum.

S:t Eriks utbildar inom animation, bild och form, el och energi, film och regi, finsnickeri, florist, frisör, naturvetenskap, sam-media, textil design och har även språkintroduktion och en gymnasiesärskola.
Gymnasium.se
Här hittar du sommarjobb i sista minuten!
Är du på jakt efter ett sommarjobb, men har inte hittat ett än? I den här artikeln delar vi med oss av våra bästa sista minuten-tips för var du kan hitta ett sommarjobb!
Så fixar du sommarjobbet
Har du hittat sommarjobb som du vill söka, men du vet inte riktigt hur du ska göra? Här får du tips för hur du ska gå tillväga för att lyckas få ett sommarjobb.
Krönika om utanförskap
Livet består av en mängd vägskäl och valet till gymnasiet är ett av dessa. I den här krönikan som Karl och Marie från Polstjärna har skrivit kan du läsa om deras syn på utanförskap och dessutom får du några råd inför just gymnasievalet.
Framtidens jobb
Kolla in sektionen Framtidens jobb på Gymnasium.se! Här hittar du bland annat information om vilka jobb som finns i olika branscher, praktik/APL, vilka yrken som ger goda chanser till jobb och en hel del annan inspiration inför gymnasievalet!
Hitta ditt gymnasium!

Visa webbversion | Avregistrera