Är du redo för omvalet?
Datum för omval, tips inför nationella proven & mycket mer!
Gymnasium.se - Hitta ditt gymnasium

Tips för dig som inte är helt säker på ditt gymnasieval

Nu är det dags för omval till gymnasiet på många orter i Sverige och därför vill vi på Gymnasium.se dela med oss av våra bästa tips inför omvalet. Låt dig inspireras av skolorna här nedanför, se datum för när det är omval just där du bor, lär dig mer om ett av yrkesprogrammen och få tips på hur du bäst pluggar inför nationella prov. Trevlig läsning!
Academy of Music and Business
Academy of Music and Business
AMB – Creativity never sleeps
AMB är en riksrekryterande gymnasieutbildning i Tingsryd som vill förmedla vikten av att bygga ett eget varumärke, blomma ut i sin kreativitet samt öka sin förståelse kring immaterialrätt. AMB har regelbundna föreläsningar av toppaktörer i branschen.
Välj mellan ES: Musikproduktion, Entreprenör och Artist/Musiker.
Ett av Stockholms populäraste gymnasier!
Thorildsplans gymnasium är en attraktiv skola på Kungsholmen med fem gymnasieprogram och tio inriktningar. Kunskap, kreativitet, kvalitet, trygghet och studiero genomsyrar utbildningarna. Genom en varierad undervisning stimuleras du att bli aktiv, nyfiken och motiverad!
Välkommen på informationskväll 12 maj kl. 16-18!
Bo på internat och läs din drömutbildning
4,9 av 5. Det är snittbetyget på Apelrydsskolans 51 recensioner på Gymnasium.se. Att eleverna är så nöjda är inte konstigt - på Apelryd får du en oslagbar gymnasietid på internat vid havet i Båstad. Välj mellan spännande utbildningar som Global Management, spetsutbildning inom mode, fotografering och mycket annat. Sök nu!
Kunskapsgymnasiet utvecklar dina förmågor
Kunskapsgymnasiet
Välkommen till Kunskapsgymnasiet
Vi utvecklar dina förmågor! Kunskapsgymnasiets program:
Ekonomiprogrammet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet i samarbete med NCC, Vård- och omsorgsprogrammet i samarbete med Aleris.
NTI-Gymnasiet
NTI -Gymnasiet
Utbildningar med digital spets
Teknik? IT? Estet? Samhälle? Handel? Ekonomi? På NTI-Gymnasiet bygger du en stabil kunskapsbas med digitala spetskompetenser i det DU är intresserad av!

Hitta din utbildning, skola och framtid på NTI-Gymnasiet!

IT-Gymnasiet
IT-Gymnasiet
We love IT!
Vill du utveckla din kreativa sida, fördjupa dig i programmering eller jobba hands-on med nätverkslösningar?

IT-Gymnasiet ger dig kunskaperna och förståelsen att erövra framtiden!
Scandinavian School of Brussels
Scandinavian School of Brussels
Svenskt gymnasium med slottsboende
På Scandinavian School of Brussels i Waterloo blir din gymnasietid en upplevelse och ett minne för livet. Bo på vårt slott i en miljö med hög puls där Europas framtid formas. Här finns allt man kan tänka sig för att variera intensiva studier med fritid. Välkommen till SSB- en unik gymnasieupplevelse!
Gymnasium.se - är du redo för omvalet?
Datum för omval på olika orter
Omvalet närmar sig som sagt och för dig som vill göra någon ändring i ditt gymnasieval är det snart dags att ta ett beslut. Omvalsperioderna skiljer sig åt beroende på var du bor. Så för att göra det lite enklare för dig har vi listat datumen för när det är omval på olika orter i Sverige.
Tips: Industritekniska programmet
För dig som fortfarande inte är helt säker på ditt gymnasieval sätter vi i den här artikeln fokus på ett av yrkesprogrammen - nämligen Industritekniska programmet. Vet du till exempel att det finns goda chanser att få jobb efter programmet?
Förbered dig för nationella proven i NO
Den 15 april är det dags för dig som går i årskurs 9 att ha nationella prov i biologi, fysik och kemi. Vi vill därför dela med oss av mer info om de nationella proven i NO och hur du bäst förbereder dig för dessa.
7 tips inför nationella proven
Är du en sån som lätt stressar upp dig inför prov? Känner du att du inte kan förbereda dig fullt ut för de nationella proven? I den här artikeln hittar du ännu fler tips på hur du bäst förbereder dig inför de nationella proven.
Hitta ditt gymnasium!

Visa webbversion | Avregistrera