Går julkänsla och gymnasieval ihop?
www.gymnasium.se
VISA WEBBVERSION www.gymnasium.se
Gymnasium.se
Svenskt gymnasium i hjärtat av Europa
Scandinavian School of Brussels blir din gymnasietid en upplevelse och ett minne för livet. I anslutning till en kvalitativ och kreativ studiemiljö finns möjligheten att bo på skolans slott, Chateau d’Argenteuil.

Skolan ligger i Waterloo, söder om Bryssel. Här finns allt man kan tänka sig för att variera intensiva studier med fritid. Parker, kaféer, våfflor och choklad. Samtidigt är Bryssel EU:s huvudstad, en miljö med hög puls där Europas framtid formas. En plats med många möjligheter till en spännande karriär.
Jag vill bli kontaktad
Jag vill läsa mer om SSB
Plugga utomlands och få minnen för livet!
Plugga utomlands med Explorius
Vill du uppleva hur det är att gå på high school i USA, bo nära stranden i Australien eller kanske njuta av den vackra naturen på Nya Zeeland? Explorius ger dig som är 14-18 år möjligheten att åka iväg och studera i 14 olika länder världen över. Att studera utomlands är en möjlighet för dig att få minnen och vänner för livet!

Under ditt utbytesår bor du i en värdfamilj och lär känna landets kultur samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper. För dig som åker till USA börjar utbytesåret med ett Soft Landing Camp i New York och avslutas med ett Year End Camp i Washington D.C. Båda lägren ingår i programavgiften!
Beställ Explorius nya katalog här
Läs mer om Explorius
Studera utomlands  med Explorius
Nyhetsbrev december 2014
"Nu har vi ljus här i vårt hus,
julen är kommen, hopp tra-la-la-la!"


Går du också och nynnar på jullåtar dagarna i ända? Eller har inte julkänslan hittat dig än? Kanske är det gymnasievalet som upptar all din tankeverksamhet just nu. Om så är fallet är det helt okej!

I och med att gymnasievalet närmar sig vill vi såklart sträcka ut en hjälpande hand. Det är väl så man ska göra i juletider?

Att du kan söka, hitta och jämföra gymnasieskolor hos oss kanske du redan har koll på. Men visste du att du hittar information om skolornas öppna hus hos oss också? Och vilken intagningspoäng som krävdes för att komma in förra året. Bra va!?
Inför gymnasievalet
På Gymnasium.se hittar du utöver information om skolor och program en hel del annan nyttig information om gymnasieskolan.

Bland annat så har vi en checklista inför gymnasievalet som kan vara nyttig att ta en titt på.
Kolla in checklistan här!
Studentum AB | Hovslagargatan 3, SE 111 48 Stockholm, Sweden
AVREGISTRERA