Har du börjat leta?
www.gymnasium.se
VISA WEBBVERSION www.gymnasium.se
Sök gymnasieprogram
Få ditt livs sommar med EF Språkresor
EF Språkresor och High School Year
Planera sommaren 2015 redan nu och kom iväg utomlands! Bli bättre på språk, få mer livserfarenhet och vänner för livet. En språkresa med EF är ett perfekt sätt att kombinera nytta med nöje för dig som ska börja - eller redan går på gymnasiet.

Välj mellan England, USA, Malta, Australien, Frankrike, Spanien, Tyskland och Costa Rica. Välj att besöka flera städer eller en språkresa inom just Ditt intresse.
Beställ mer info idag för att säkra din plats
Läs mer
EF Education First
Missa inte chansen att bo på internat!
Har du hört talats om Apelrydsskolan? Det är ett populärt internat med härlig gemenskap – utan skandaler och höga avgifter! Här bor du med över 80 andra elever i fantastisk miljö vid havet i Båstad.

Välj mellan följande spännande utbildningar: Musikal, Fotografisk bild, Spetsutbildning Etisk mode design, Global management, Mat och dryck samt Hälso- och träningscoach.

Kom och besök skolan på öppet hus 15 november kl 11-15 och 26 januari kl 17-20!
Få mer information av skolan här!
Läs mer
Apelrydsskolan Båstad
Läs Flygteknik, Fordon eller Bygg på Edströmska gymnasiet
Edströmska gymnasiet i Västerås ger utbildningar för dig som vill få jobb direkt efter gymnasiet! Skolan har en unik riksrekryterande utbildning för dig som är intresserad av flyg samt utbildningar inom Fordon och Bygg.

Passa på att besöka skolan den 4/10 när Edströmska firar 10 år som utbildningscenter för fordon, transport och anläggning med ett evenemang för alla fordonsintresserade.
Kontakta Edströmska här
Läs mer om Edströmska och skolans 10-årsjubileum här
Var finns jobben?
Efter gymnasiet är det många som vill ut i arbetslivet. Men hur ser det egentligen ut på arbetsmarknaden? Var finns det störst behov av ny arbetskraft de kommande åren?
Läs mer
Byta program eller gymnasieskola
Ibland ångrar man sitt val av gymnasium eller gymnasieprogram oavsett hur noga man har tänkt efter. Eller så kanske man har fått flytta lite oväntat.

Därför har vi samlat information om vad du kan göra för att byta gymnasieskola eller gymnasieprogram.
Läs mer
I behov av läxhjälp?
Behöver du hjälp med läxorna eller vill ha stöd och hjälp med dina studier? Läxhjälp erbjuds både i hemmet och online och det finns alltifrån räknestugor till förberedelsekurser inför nationella proven.
Hitta läxhjälp
Studentum AB | Hovslagargatan 3, SE 111 48 Stockholm, Sweden
AVREGISTRERA